Venda d'entrades per al partit al camp del Levante

Venda d'entrades per al partit al camp del Levante

Els socis poden adquirir les seves entrades per al partit del Ciutat de València del dissabte 2 de novembre, a partir del dimarts dia 22 i fins al dilluns 28 d'octubre a les 17.00 hores

La venda de les entrades per al partit de Lliga que enfrontarà el Levante i el FC Barcelona, el dissabte 2 de novembre a l’estadi Ciutat de València (16.00 h), comença el dimarts 22 d'octubre a les 12.00 hores i finalitzarà el dilluns 28 d'octubre a les 17.00 h, o fins que s’exhaureixin les 275 entrades disponibles.

Cada soci pot demanar una entrada, i es poden agrupar fins a quatre socis a la petició. El preu és de 70 euros, i les localitats estaran ubicades al córner de la zona visitant.

Per la seva adquisició en queden exclosos els socis menors de 6 anys, aquells amb quotes de soci impagades i els sancionats per la Comissió de Disciplina. La compra es podrà fer a través del següent enllaç, on caldrà identificar-se amb la clau i el codi personal.


Les entrades seran nominals i intransferibles, i les haurà de recollir personalment cada soci a València, prèvia identificació. La informació de la recollida s’enviarà per correu als socis que hagin comprat l’entrada.

Per poder assistir a aquest partit, FC Barcelona Desplaçaments ofereix a tots els socis un viatge amb autocar a València a un preu de 30 euros, amb sortida a primera hora del matí i tornada un cop acabat el partit. El preu per a penyistes és de 36 euros.

PROGRAMA I COMPRA DEL VIATGE AMB AUTOCAR

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut