13 blaugranes es concentren amb les seleccions

13 blaugranes es concentren amb les seleccions

Els internacionals del Barça disputaran diversos partits durant aquesta setmana d’aturada, entre els que destaca la Golden League, amb la participació de vuit culers

Les competicions de clubs s’aturen aquesta setmana per donar pas als compromisos de les seleccions, i 13 jugadors del Barça ja s’han concentrat amb els respectius combinats. A Barcelona han quedat quatre jugadors del primer equip (Víctor Tomàs, Kevin Möller, Timothey N’Guessan i el lesionat Casper Mortensen), a més d’Alex Pascual, jugador del filial en dinàmica de primer equip.

Entre tots els compromisos internacionals amb presència blaugrana destaca la Golden League, competició en què prendran part els combinats de Dinamarca, França, Espanya i Noruega i que es disputarà del 24 al 26 d’octubre a Aarhus (Dinamarca). Fins a vuit jugadors del Barça jugaran aquest torneig amistós: Pérez de Vargas, Entrerríos, Ariño i Serdio, amb Espanya, Sorhaindo, Mem i Fabregas, amb França, i Andersson, amb Dinamarca. A més, Aleix Gómez ha viatjat a San Juan (Argentina) per disputar el torneig Quatre Nacions amb el segon combinat espanyol contra Polònia, Rússia i Argentina.

A més de tots ells, Thiagus Petrus s’ha concentrat amb Brasil, Dolenec amb Eslovènia, Cindric amb Croàcia i Pálmarsson amb el combinat d’Islàndia.

Mentrestant, els jugadors que s’han quedat a Barcelona completaran entrenaments que combinaran l’apartat físic amb el treball amb pilota sobre la pista durant la setmana. Després del cap de setmana, l’equip al complet quedarà concentrat a Flensburg el dilluns per preparar el partit de Lliga de Campions contra el conjunt alemany el dimecres 30.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut