Un projecte prometedor

Un projecte prometedor

Les quatre incorporacions del Barça Bàsquet en Cadira de Rodes coincideixen en creure en el nou equip blaugrana i assumeixen que l’objectiu ha de ser l’ascens

Després de dues temporades en les quals el Barça de bàsquet en cadira de rodes s’ha quedat a les portes de l’ascens, el conjunt blaugrana torna més fort que mai. Amb relleus a la banqueta i a la pista, el conjunt de Sant Feliu es posiciona com un dels grans favorits per aconseguir l’ascens a primera divisió.

El projecte esportiu, la clau

A més del relleu a la banqueta -la qual passa a mans d’Álex Carrillo-, el Barça s’ha reforçat amb quatre incorporacions: Ángel Hernández, Ramon Bel, Enric Sanz i Javi Vendrell.

Quatre jugadors que coincideixen en remarcar “l’ambició del projecte esportiu” com un dels motius per sumar-me al Barça. De fet, les quatre incorporacions blaugranes assumeixen que “l’objectiu ha de ser l’ascens, estem treballant per consolidar l’equip i per portar al Barça al lloc on es mereix”, assegura Bel.

Un altre dels aspectes que destaquen tots quatre és “el bon ambient i la pinya que estem fent” -tal com explica Hernández- així com la bona relació amb el nou entrenador que coneix molt bé aquest esport.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut