Primera ensopegada a la Lliga

El bàsquet femení cau a la pista de l’Ardoi i encaixa la primera derrota de la temporada

El Barça Bàsquet Femení no va poder mantenir la imbatibilitat a la pista de l’Osés Construcciones Ardoi. Les blaugrana van acabar caient per 60-53 en un duel que va estar dominat, en bona mesura, pel conjunt local.

Les de Sant Feliu no van entrar de la millor manera possible al partit i van veure com al final del primer període la diferència era de 7 punts. Amb el pas dels minuts el Barça va veure com la diferència s’anava eixamplant fins arribar al 32-19 que registrava el marcador a falta de cinc minuts per al descans.

Les blaugranes van reaccionar abans del descans per escurçar la diferència fins als 9 punts, per deixar el 32-23 amb el qual s’arribava a la mitja part.

Després del pas pels vestidors, l’Ardoi va tornar a prémer l’accelerador i va tornar a escapar-se en el marcador. El duel es va acabar de trencar en el tercer període, quan les locals van situar el 41-29 a l’electrònic.

Finalment, l’Ardoi es va acabar imposant per 60-53.

Mantenint la zona alta de la classificació

Tot i la derrota, el conjunt sota les ordres d’Isaac Fernández es manté en quarta posició amb dues victòries i una derrota. Mateix registre que el Sant Adrià, que és tercer.

La propera jornada, les blaugrana rebran el Picken Claret al pavelló Juan Carlos Navarro, en un matx que es disputarà el dissabte 26 a les 18 h.