Imparables

Imparables

El Barça Voleibol suma la seva tercera victòria consecutiva a Leganés i segueix invicte a la Superlliga 2

Victòria incontestable del conjunt sota les ordres de Fredy Mosquera. El Barça, que visitava la pista del CV Leganes.com, va imposar-se per la via ràpida per sumar la tercera victòria en tres jornades.

Igualtat en el primer set, domini en el segon i tercer

Els catalans van començar el partit defensant un Leganés molt endollat en el primer set. Així i tot, el Barça va acabar situant el 0-1 després d’una primera mànega força igualada que va acabar amb el resultat de 22-25.

En el segon i tercer set les coses van canviar completament. El Barça va engegar la maquinària ofensiva i defensiva i va poder passar per sobre dels locals, que van veure com els blaugrana tancaven el segon set per un contundent 14-25 i el tercer per un clar 19-25.

Invictes a la Superlliga 2

Després de tres jornades de competició, el Barça de voleibol masculí segueix sense conèixer la derrota i se situa com a segon classificat empatat amb el Sant Pere i Sant Pau, que també suma els 9 punts de 9 possibles.

La propera jornada, el conjunt de Fredy Mosquera rebrà el penúltim classificat, el Grupo Egido Pinto. Els madrilenys només han sumat un punt i són onzens a la classificació.

Primer punt del femení a la Lliga

D'altra banda, el Barça femení de voleibol va poder sumar el primer punt de la temporada. Les blaugrana van tenir a tocar una victòria que es va acabar escapant en el cinquè set, després que el Barça aixequés dues vegades un set en contra. L'Algar Surmenor va començar imposant-se en el primer set (25-21), però el Barça va reaccionar en la segona mànega (21-25).

En el tercer set, el domini va a tornar a ser per a les locals, que van situar el 2-1 a l'electrònic (25-12), però les blaugrana van tornar a empatar el duel després de guanyar el quart parcial per un ajustat 22-25.

En el cinquè, el Barça va aguantar fins al final, però, finalment, va ser l'Algar el que es va acabar emportant els dos punts al tancar el tie-break per 15-12.