El Gran Canària tanca la setmana de doble partit al Palau

El Gran Canària tanca la setmana de doble partit al Palau

Els blaugranes busquen el quart triomf del curs a la Lliga Endesa (20h)

El Barça rep aquest diumenge, a les 20 h i en directe per Movistar+, l’Herbalife Gran Canària en la que serà la cinquena jornada de la Lliga Endesa. Els de Pesic arriben a la cita després de vèncer de manera clara l’Alba de Berlín a l’Eurolliga per 103-84 i volen tancar la setmana amb una segona victòria a casa.

El rival

Compta amb un equip molt reforçat, amb grans jugadors com Omar Cook, Demonte Harper (16,3 punts), Matt Costello (14 punts), Javi Beirán, John Shurna, Beqa Burjanadze, Stan Okoye o Ioannis Borousis i estan entrenats per Fotis Katsikaris. Actualment, l’Herbalife té un balanç de 2-2, havent aconseguint les victòries en les dues últimes jornades. Per tant, l’equip insular arriba en un gran moment de forma i té jugadors molt experimentats.

El Barça

Vol sumar el quart triomf del curs a la Lliga Endesa després d’haver-se situat com a líder a l’Eurolliga (3-0). Els homes de Pesic, tot i el poc temps de descans entre partit i partit, volen tancar la setmana de doble partit a casa amb un nou triomf abans d’encarar una doble setmana de partit a domicili.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut