Xoc de trens al Palau abans de l’aturada

Xoc de trens al Palau abans de l’aturada

El Barça s’haurà de sobreposar a les múltiples baixes per superar un Palma en línia ascendent i que vol repetir la bona imatge de l’última semifinal de Lliga (diumenge, 12.30 h, Palau Blaugrana)

El Barça afronta un duríssim examen aquest diumenge al Palau davant d’un Palma Futsal que acredita unes xifres defensives extraordinàries i que ve d’empatar a la pista d'ElPozo en l’últim desplaçament. Els de Vadillo, que només han encaixat sis gols en cinc jornades, posaran a prova el millor atac de la Lliga. El Barça, líder de la Lliga amb ple de victòries, ha fet 26 gols en cinc partits, amb una mitjana de més de cinc gols per partit.

Duel carregat de baixes

El partit arriba marcat per les nombroses baixes que tenen els dos equips. Marcenio s’ha sumat a les baixes ja conegudes de Lozano, Esquerdinha i Aicardo en el bàndol blaugrana, mentre que el Palma tampoc podrà comptar ni amb Mati Rosa ni amb Quintela.

La novetat a la convocatòria de Plaza és la presència de Bernat Povill. El jove jugador del planter, que només té 18 anys i 3 mesos, ve de debutar a la Champions en el partit contra el Vytis i va marcar dos gols el dia de la seva estrena.

Declaracions de Plaza i Juanjo

El tècnic del Barça avisa que el “Palma ja és un dels equips grans de la competició i va de menys a més en aquesta Lliga”. “Han tingut un calendari molt complicat i moltes baixes, però ja van recuperant efectius i serà molt difícil guanyar-los, perquè el Palma és un equip que defensa molt bé i costa molt fer-li gols”, diu Andreu Plaza. Per a Juanjo, la clau serà la defensa. “Ells ja van demostrar la temporada passada del que són capaços, són un equip molt compacte i guanyarà el que faci menys concessions i defensi millor”, diu el porter, que va ser l’heroi de l’última semifinal contra el Palma en aturar un penal a la tanda decisiva.

Plaza i Juanjo també han valorat el resultat del sorteig de la Champions, que va emparellar el Barça amb el Minsk, el Kherson i l’Sparta de Praga. “És evident que no és el grup més fort, però la paraula ha de ser prudència. No defugirem el favoritisme, però hem de tenir en compte que guanyar a Europa sempre és difícil i hem de respectar el màxim els tres rivals”, avisa Plaza. En el mateix sentit s’expressa Juanjo. “A priori el sorteig és bo, però sempre és difícil quan jugues fora de casa i hem de tenir en compte que si els rivals han arribat fins aquí és perquè s’ho han guanyat i mereixen la màxima atenció”, diu Juanjo.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut