Els Barça Legends jugaran un quadrangular a Sao Paulo el 15 de desembre

Els Barça Legends jugaran un quadrangular a Sao Paulo el 15 de desembre

Els homes del ‘Chapi’ Ferrer s’enfrontaran al Sao Paulo, al Bayern de Munic i al Borussia Dortmund

Aquest divendres s’ha anunciat a Sao Paulo un quadrangular que es jugarà el proper 15 de desembre entre els Barça Legends, el Sao Paulo, el Bayern de Munic i el Borussia Dortmund. José Edmílson ha estat el jugador blaugrana que ha participat en representació dels Barça Legends, mentre que Zé Roberto ho ha fet pel Bayern de Munic, Ewerthon pel Borussia Dortmund i Diego Lugano, pel Sao Paulo.

El quadrangular es jugarà el proper 15 de desembre a l’estadi del Sao Paulo i servirà per presentar en societat el nou equip d’exjugadors de l’equip brasiler. Aquest serà el primer partit de la temporada per als homes de ‘Chapi’ Ferrer després dels tres que van jugar la temporada passada a l’Índia, el Marroc i contra l’Inter de Milà.

Els partits es jugaran en un format de dues parts de 25 minuts cadascuna i el primer enfrontament serà l’equip local del Sao Paulo davant del Bayern de Munic. La segona semifinal serà entre els Barça Legends i el Borussia Dortmund. Els guanyadors de cada semifinal s’enfrontaran entre ells, mentre que hi haurà una final de consolació entre els perdedors dels enfrontaments de semifinals.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut