El Barça Rugby visita al Cisneros amb la semifinal de Copa a tocar

El Barça Rugby visita al Cisneros amb la semifinal de Copa a tocar

Els blaugrana en tindrien prou amb un empat per classificar-se, però el tècnic Sergi Guerrero recorda la importància de sumar els quatre punts de cara a la lliga

El Barça Rugby visitarà aquest diumenge (12.45h) el Complutense Cisneros en el partit corresponent a la cinquena jornada de lliga, la segona de la fase de grups de la Copa. Els homes sota les ordres de Sergi Guerrero afronten un nou duel d’especial importància, doncs tenen a tocar la classificació per a la Copa del rei.

Després de la victòria de la passada jornada davant el Cajasol (29-0), els blaugrana en tindrien prou amb un empat per tornar a una semifinal per tercera temporada consecutiva i, d’aquesta manera, poder tornar a somiar amb una final de Copa.

La lliga és la prioritat

Així i tot, el tècnic blaugrana ha assegurat en la prèvia del partit que la possible classificació per a la semifinal “és més un fet anecdòtic, al qual li traiem importància. Nosaltres treballem cada partit per competir-lo i guanyar-lo”. Guerrero però, no ha negat que “és un bon repte: anar a Madrid i treure els punts de la lliga -que són molt importants per a nosaltres- i poder tornar a una semifinal de Copa”. 

El Cisneros, un rival difícil

Per aconseguir-ho el Barça haurà de treballar de valent davant un equip que la temporada passada li va posar les coses molt complicades. En el partit de la primera volta (disputat a “El Central”) el Barça va haver de capgirar un marcador advers de més de 20 punts per acabar guanyant 22-37, mentre que en el partit disputat a la Teixonera, madrilenys i catalans van acabar empatant a 18.

En aquest sentit, el tècnic blaugrana ha recordat que el Cisneros “és un equip  que té molt integrat el seu joc, i que sempre posa les coses molt difícils quan el visites a Madrid”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut