Barça Femení – FC Minsk (prèvia): El Johan Cruyff té la clau de quarts

Barça Femení – FC Minsk (prèvia): El Johan Cruyff té la clau de quarts

19.00h, Barça TV i streaming fcbarcelona.cat: El conjunt blaugrana afronta l’anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions davant d’un vell conegut

Sense aturador, en un inici de temporada trepidant, els vuitens de final de la Lliga de Campions arriben a l’Estadi Johan Cruyff. El Barça rebrà el FC Minsk en el duel que tancarà les anades dels vuitens de final de la segona ronda. El vigent subcampió parteix com a favorit en l’eliminatòria, però necessita un bon resultat a casa per afrontar amb garanties la tornada, d’aquí a tretze dies a Bielorússia.

Serà el segon dels sis compromisos en 22 dies per al conjunt que dirigeix Lluís Cortés, que buscarà refermar el bon començament de temporada. Especialment a l’Estadi Johan Cruyff, l’equip està deixant un bon regust de boca malgrat les baixes que se li han acumulat com les de Losada, Martens, Van der Gragt i Falcón.

El FC Minsk, per la seva banda, és un vell conegut de les blaugranes. Ja s’hi van veure les cares en els setzens de final de la temporada 2016/17. Llavors, l’eliminatòria es va decantar clarament cap al bàndol català, amb un 0-3 a l’anada i un 2-1 a la tornada. Però les bielorusses han evolucionat força des d’aleshores. En pot donar fe el Zuric, l’equip –cap de sèrie- que va eliminar per un contundent 4-1 en la ronda prèvia.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut