“Hem d’intentar que la primera impressió sigui molt bona”

“Hem d’intentar que la primera impressió sigui molt bona”

Lluís Cortés i Aitana Bonmatí han comparegut amb prudència, però amb fermesa, a la roda de premsa prèvia a l’anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions amb el FC Minsk

Dijous (19.00h) torna la Lliga de Campions a l’Estadi Johan Cruyff. El Barça rebrà el FC Minsk a l’anada dels vuitens de final, en el que serà la reedició del duel que van protagonitzar els dos equips en els setzens de la temporada 16/17. Lluís Cortés i Aitana Bonmatí, que precisament va debutar a Europa a Bielorússia, han parlat de l’eliminatòria i, especialment, de la importància de fer un bon primer partit a casa.

Les valoracions de Lluís Cortés

“No és molt diferent, però sí que el Minsk és millor equip del que era el 2016. S’ha reforçat i les que hi eren han millorat. No serà un partit fàcil, serà un rival complicat que espero que aquí vingui més a protegir-se, buscant contraatacar”.

“Utilitzem els partits de les rondes anteriors del Minsk com a referència”.

“En el cas de la Lieke Martens no hi ha un pla clar, és un tema de dolor en el peu. Ja li produïa al Mundial, on se li va infiltrar i se la va forçar. Cada cop li fa menys mal i de fet aquesta setmana ja ha estat corrent en una intensitat alta i això és positiu perquè ella mateixa ja veu que està més a prop de tornar. No sabem quan serà, però sí sabem que està millor que fa un mes”.

“Tenim de referent l’LSK de l’any passat. Jugàvem a casa l’anada i, en una molt bona primera part, ens vam posar 3-0 bastant ràpid, ens vam poder dosificar a la segona partit i vam poder anar a Noruega amb l’objectiu de fer un gol per matar la eliminatòria. El referent hauria de ser aquell, intentar fer una molt bona primera part, que la primera impressió sigui molt bona, amb un ritme molt alt i fer un coixí per anar a Minsk amb certa tranquil·litat”.

Les valoracions d’Aitana Bonmatí

“Recordo especialment el partit de Minsk de fa tres anys perquè vaig debutar en Champions i vam guanyar còmodament. Però és clar que el Minsk ha evolucionat i el que ens espera dijous no serà igual que aquell dia”.

“Sabem el que ens trobarem, suposem que el rival es tancarà i esperarà a la contra. Hem jugat molts partits així i sabem com superar-ho”.

“És molt important treure un bon resultat a l’anada. Pretenem fer un molt bon partit dijous”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut