Yulimar Rojas nominada al World Athletics Awards

Yulimar Rojas nominada al World Athletics Awards

L’atleta del Barça, recentment campiona del món en la prova de triple salt, ha estat nominada per ser la millor atleta femenina del 2019

L’atleta del Barça quatre vegades campiona del món, Yulimar Rojas, ha estat nominada per al World Athletics Awards (la pilota d’or del món de l’atletisme).

La llista, conformada per un total d’onze atletes, l’ha fet pública la IAAF (l’organització internacional d’atletisme) i ha estat confeccionada per experts que han valorat, principalment, els resultats del mundial de Doha i els de la Diamond League.

Els culers també voten

Des d’avui i fins al dia 5 de novembre el procés de votació s’ha posat en marxa. A més dels vots de les federacions integrants de la IAAF i dels òrgans de govern de la mateixa federació internacional (vots que valdran el 50% del resultat final), els aficionats a l’atletisme també poden votar mitjançant les xarxes socials.

La IAAF ja ha publicat a Facebook, Instagram i a Twitter una publicació amb la fotografia de Rojas perquè els aficionats puguin donar suport a l’atleta blaugrana. Per votar a Facebook i a Instagram caldrà fer “like”, mentre que a Twitter caldrà repiular la publicació.

 El resultat del World Athletics Award es coneixerà el 23 de Novembre a Mònaco.

Un any per a emmarcar

Entre els motius que han fet que Rojas estigui nominada entre les millors del 2019, cal destacar el títol del món que la blaugrana ha aconseguit recentment a Doha, l'or als jocs dels Panamaricans, però també el salt de Rojas de 15,41m al míting d'Andujar que la situen com la segona millor marca de la història.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut