Bon debut d’Òscar López

Bon debut d’Òscar López

El Juvenil B s’imposa per 6-3 al Badalona en una jornada en la que el Cadet A consolida el seu bon inici de Lliga guanyant per 0-4 al camp del Sant Gabriel

JUVENIL B - BADALONA
Retrobament amb la victòria (6-3)

Debut immillorable d’Oscar López a la banqueta del Juvenil B. Els blaugranes han sumat la cinquena victòria de la temporada amb una golejada contra el Badalona. Després de certificar un empat en la jornada anterior contra el Llagostera, s’han tornat a retrobar amb els tres punts. Amb dos gols de Diego López en el primer temps (1-0, m. 24 i 2-0, m. 44) han marxat al descans amb un resultat favorable. A la represa, el Badalona ha retallat distàncies però, ràpidament, els blaugranes han tornat a allunyar-se al marcador Amb els gols de Zacarías, de penal, (3-1, m. 59), Txus Alba (4-1, m. 70) i Brian Peña (5-1, m. 73) semblava que el partit ja estava tancat. Però el Badalona encara no havia dit la seva i amb dos gols en el tram final, ha fet perillar la victòria culer. Brian Peña, però, en l’últim minut ha anotat el definitiu 6-3 que certifica el cinquè partit consecutiu del Juvenil B sense perdre. Així doncs, sumen 16 punts i ocupen la segona posició, a només dos punts de l’Espanyol. La propera jornada jugaran al camp de l’Escola Futbol Mataró, tretzè classificat.

SANT GABRIEL - CADET A
Inici impecable de l’equip de Sergi Milà (0-4)

Els nois de Sergi Milà estan signant un inici de temporada impecable. El passat diumenge van sumar la quarta victòria consecutiva al sempre complicat camp del Sant Gabriel que els situa, amb 12 punts, al front de la classificació empatats amb l’Espanyol. El Cadet A segueix, a més, sense encaixar cap gol. Un registre que parla molt de la seva solidesa com equip. Un gol de Xavi Moreno va obrir el marcador al minut 31 i Ángel Alarcón, un minut abans del descans, va fer el 0-2 amb el que el Cadet A va marxar al descans. A la segona part, els nois de Sergi Milà van sentenciar amb dos gols més de Gavi (m. 69) i Biel Vicens (m. 76). El Cadet A rebrà la propera jornada la visita de la Damm, cinquena classificada, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

INFANTIL A - NÀSTIC DE TARRAGONA
Tornen a sumar els tres punts (6-1)

Els nois de David Sánchez han tornat al camí de la victòria gràcies al 6-1 aconseguit a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra el Nàstic de Tarragona en un excel·lent partit de tot l’equip. Després de sumar la primera derrota de la temporada a la jornada anterior contra el Gimnàstic Manresa (1-0), els blaugranes han tornat a sumar els tres punts en un partit on s’ha vist molt ADN Barça. Adrian Gill ha marcat l’únic gol de la primera part (m. 20) abans de que es desatès un autèntic tsunami blaugrana a la segona part. Landry (m. 45) ha fet el 2-0 abans de que el Nàstic fes el 2-1 gràcies a un gol de Jordi Aranda (m. 49). El darrers 20 minuts blaugranes han estat un autèntic vendaval de joc. Arnau Pradas ha fet dos gols (m. 51 i m. 53) i l’ha victòria l’han completat Hugo Alba (m. 62) i Jan Quiles (m. 68). D’aquesta manera, l’Infantil A és líder de la classificació, empatat a nou punts amb l’Espanyol, i la propera jornada jugarà al camp de la Fundació Base Reus, sisè classificat.

FUNDACIÓ REUS - INFANTIL B
Bon triomf lluny de casa (0-2)

El conjunt dirigit per Albert Puig visitava la capital del Baix Camp en la tercera jornada de la Lliga preferent amb l’objectiu de tornar a sumar els tres punts, després d’empatar el darrer partit. Mantenir la porteria a zero va ser un dels elements claus per segellar la segona victòria blaugrana el curs. Dos gols van ser suficients per tombar la Fundació Futbol Base Reus; Àngel Jiménez, de penal, avançava l’Infantil B després de 40 minuts de joc (0-1), i Albert Navarro feia el segon i definitiu per endur-se el botí a domicili (0-2, m. 63). L’Infantil B ocupa, amb 7 punts, la tercera posició a dos dels líders, el Castelldefels i el Prat. La propera jornada jugarà a casa contra el Nàstic B, catorzè classificat.

EF MATARÓ - ALEVÍ B
Nova victòria contundent dels nois d’Eric Campos (0-7)

Amb aquesta nova victòria, els d’Eric Campos continuen signant un inici de temporada d’ensomni. Tres victòries en tres partits, 17 gols a favor i només un en contra. En un nou festival de gols, Adam Argemí (1-0, m. 12) ha obert la llauna i David Juan el seguia (2-0, m. 20). Abans de la mitja hora de partit, era Biel Cabezas qui veia porta (3-0, m. 29) i Pol López ampliava distàncies al marcador (4-0, m. 35). Jan Ferrer també va veure porteria (5-0, m. 37) i Biel Francisco va marcar-se gol en pròpia en una acció desafortunada (6-0, m. 42); finalment, Àlex Cantarell va tancar la golejada en els instants finals (7-0, m. 49). L’Aleví B lidera la classificació amb 9 punts, dos més que el Cornellà, i la propera jornada rebrà la visita de la Damm, tercer classificat.

Aleví B - Espanyol - Victor Salgado

ALEVÍ C - SANTFELIUENC B
De golejada en golejada (10-1)

Dues victòries i l’espectacular xifra de 20 gols en tan sols dues jornades de Lliga. L’Aleví C no ha pogut començar de millor manera la seva temporada al Grup 1 de la Primera Divisió Aleví. El Santfeliuenc B va visitar la Ciutat Esportiva Joan Gamper en la segona jornada de lliga, en la qual els blaugranes es van imposar per 10-1. Pau Puigvert obria la llauna (1-0, m. 5), i no seria fins un quart d’hora més tard que Ïu Martínez faria el segon (2-0, m. 21). Tan sols un minut després Jordi Pesquer signava el tercer (3-0, m. 22). A la mitja hora de joc Michal Zuk posava el quart al marcador (4-0, m. 30), i pocs minuts després els visitants retallaven distàncies (4-1, m. 37). Immediatament, l’Aleví C va ampliar el marcador mitjançant Pau Puigvert amb el seu doblet (5-1, m. 40). Després van arribar uns minuts frenètics; Arnau Luque feia el sisè (6-1, m. 53), Pau Berges el setè (7-1, m. 55), Ïu Martínez el vuitè (8-0, min 56), Nabil el novè (9-0, min 59), i Fran Orduña el desè i definitiu (10-1, m. 60). L’Aleví C, líder de la categoria, rebrà la propera jornada la visita de l’Escola F. Gavà, tercer classificat.

Aleví C - Santfeliuenc - Paco Largo

CASTELLDEFELS B - ALEVÍ D
Contundència a domicili (0-3)

Segona victòria en dues jornades del Grup 2 de la Lliga de Primera Divisió Aleví. Els nois de Pau Moral van ser contundents en la seva visita a Castelldefels i es van endur els tres punts després de vèncer per 0-3. Els blaugranes van deixar la porteria a zero per primer cop aquesta temporada. L’Aleví D va anar per feina ben d’hora i es va avançar amb gol d’Ismael Ziani (0-1, m. 14). El segon arribaria gràcies a un gol el pròpia porta dels locals (0-2, m. 56). Instants després, Ismael Ziani s’adjudicava un doblet per posar el resultat definitiu al marcador (0-3, m. 59). L’Aleví D és segon, empatat a punts amb l’Escola F. Gavà, el CP Sarrià i la PB Collblanc Sants, i la propera jornada jugarà, precisament, al camp del CP Sarrià.

BENJAMÍ A - JÀBAC I TERRASSA
Tercer partit i tercera exhibició (9-0)

35 gols suma el Benjamí A en els tres primers partits de Lliga. Després de vèncer l’Escola Gavà per 11-0 i a l’Igualada per 2-15; els de Juan Antonio Gil han aconseguit una nova victòria de molt mèrit. Ebrima Tunkara ha iniciat la golejada ben d’hora (1-0, m. 5) i Oriol Morató ha anotat el segon (2-0, m. 10). Roc Martínez ha ampliat distàncies al marcador (3-0, m. 18) i Ebrima ha aconseguit el seu doblet particular (4-0, m. 24). Daniel Navarro s’ha sumat a la festa de penal (5-0, m. 38) i cinc minuts després, ha aconseguit un altre doblet (6-0, m. 43). Nana Boadi també ha vist porta (7-0, m. 45) i just després ho ha fet Mimoun Azzougouagh (8-0, m. 47). El mateix Nana ha tancat la golejada amb el segon gol del seu compte particular (9-0, m. 48). El Benjamí A lidera la categoria i la propera jornada jugarà al camp del Can Rull.

Benjamí A - Jabac i Terrassa - Paco Largo

PREMIER BARCELONA - BENJAMÍ B
Mantenen la línia a seguir (0-5)

El Benjamí B ha sumat la segona victòria consecutiva de la temporada i ja suma sis punts a la classificació. Tot i l’ensopegada a la primera jornada de la Lliga contra l’Espanyol (4-0), els blaugranes van sumar els primers tres punts contra el Cardedeu (8-0) i amb aquesta victòria contra el Premier Barcelona ja en suma sis. Entre Guifré Valdivia i Marc Alpha Capote s’han repartit els cinc gols del partit. Valdivia ha estat l’autor del 0-1 (m. 16), 0-3 (m. 39) i 0-5 definitiu (m. 46). Capote, per la seva banda, ha anotat el 0-2 (m. 22) i el 0-4 (m. 40). El Benjamí B es sisè i la propera jornada rep la visita del Jàbac i Terrassa, tretzè a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

BENJAMÍ C - CORBERA
Inici de lliga fulgurant (8-0)

El Benjamí C ha començat la temporada en plena forma. Segona golejada del curs en la segona jornada del Grup 1 de la Primera Divisió. Amb els vuit gols davant el Corbera, ja són 15 dianes blaugranes a favor. El Benjamí C va obrir la llauna en un obrir i tancar d’ulls, amb gol de Dragos (1-0, min 2). Abans del quart d’hora de joc, els culers ja n’havien fet dos més; Dragos aconseguia el doblet (2-0, min 9), i Iker feia el tercer (3-0, min 14). Pocs minuts després, Darwin va anotar dos dels gols que conformarien el seu hat-trick final (4-0, min 19; 5-0, min 23). La mitja dotzena la completava Iker amb el seu segon gol (6-0, min 25). Després d’uns minuts de respir, Joan va perforar la porteria del Corbera per setena vegada (7-0, min 42). Darwin va marcar seu tercer gol i el vuitè i definitiu del Benjamí C per posar el punt i final al matx (8-0, min 46). El Benjamí C lidera la classificació, empatat a sis punts amb l’Igualada i el Santfeliuenc, i la propera jornada rep a la Blanca Subur, catorzè classificat.

Benjamí C - Corbera - Paco Largo

VILA OLÍMPICA - BENJAMÍ D
Primera derrota de la temporada (9-0)

Si el primer partit de la temporada del Benjamí D s’havia saldat amb victòria, en el segon no van poder repetir el resultat. Els blaugranes visitaven l’estadi del Clot de la Mel en la segona jornada de Lliga del Grup 2 de la Primera Divisió Benjamí. Els locals van dominar el partit en tot moment i el Benjamí D no va ser capaç de reaccionar. Nicolás va ser el jugador més destacat del Vila Olímpica, amb un hat-trick en cinc minuts. El Benjamí D és ara novè i la propera jornada visita el camp del Sant Joan Despí, onzè classificat.

PREBENJAMÍ - ABRERA
La victòria es resisteix (1-2)

Després d’empatar 1-1 en la primera jornada contra el Sant Andreu de la Barca, els de Dani Segovia encara no han pogut sumar els tres punts en aquest inici de temporada. L’Abrera s’ha avançat al marcador amb dos gols en el tercer quart. Aitor Martínez va reduir distàncies (1-2, m. 43), però sense temps suficient per aconseguir la primera victòria. El Prebenjamí és ara onzè i la propera jornada visita el camp de la Penya Blaugrana Vallirana B, cuer de grup.

Prebenjamí - Abrera - Paco Largo
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut