Recital blaugrana per seguir sumant victòries

Recital blaugrana per seguir sumant victòries

El Barça de bàsquet femení s’ha imposat amb claredat al Gran Canaria i comença la lliga amb dues victòries en els dues primeres jornades

Poca història ha tingut el partit entre el Barça i el Gran Canaria. El duel -corresponent a la segona jornada de la Lliga Femenina 2- ha estat dominat des d’un inici i fins el final per les jugadores d’Isaac Fernández.

La intensitat blaugrana ha estat demolidora per a una defensa visitant que ha acabat encaixat 89 punts, mentre que en atac les de Gran Canaria s’han quedat en els 52.

Una diferència de 37 punts que el Barça ha començat a construir des d’un inici amb un gran joc, marcat per un ritme alt, amb molt moviment de pilota i recolzat per una gran efectivitat (42% en tirs de dos i 44% en triples).

Al descans, les jugadores sota les ordres d’Isaac Fernández dominaven en el marcador per 48-33, deixant el duel quasi sentenciat.

A la represa la dinàmica del partit no només s’ha mantingut sinó que les blaugrana han augmentat la intensitat davant un Gran Canaria vençut i que ha acabat baixant els braços. Finalment, les de Sant Feliu s’han acabat imposant (89-52), sumant d’aquesta manera la segona victòria de la temporada.

Salomé, Carta i Curto, les millors del partit

Tot i que el més destacat del partit ha estat el joc col·lectiu del Barça, d’entre les jugadores blaugrana Salomé García, Beatrice Carta i Paula Curto han estat les que han obtingut millor valoració.

García, amb quinze punts, quatre assistències i dos rebots, ha acabat amb un +20 de valoració -sent la millor jugadora del Barça-. Per la seva banda, Carta (16 punts, 5 rebots i 4 assistències) ha acabat el partit amb una valoració de 19 punts, mentre que Curto ha obtingut un +18, gràcies als seus 14 punts, 3 rebots i 4 assistències.

 

 

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut