Sporting Huelva – Barça Femení (prèvia): Esculls coneguts

Sporting Huelva – Barça Femení (prèvia): Esculls coneguts

11.30h: El conjunt blaugrana reprèn la competició després de l’aturada per seleccions davant d’un dels rivals que més punts li ha esgarrapat en temporades anteriors

La nova aturada per seleccions queda enrere i torna la Primera Iberdrola. I el Barça, líder, es tornarà a posar en marxa al camp d’un Sporting de Huelva que li ha esgarrapat punts en tres de les últimes temporades. L’equip, doncs, viatja a Andalusia amb totes les alertes posades i amb novetats importants a la convocatòria.

Després dels partits de seleccions, segons han informat els Serveis Mèdics del Club, Maria León és baixa per unes molèsties al quàdriceps de la cama dreta i queda pendent d’evolució. Tampoc serà a Huelva, per motius personals, Jenni Hermoso. S’uniran, doncs, a les absències de Van der Gragt, Losada, Falcón i Martens.

En canvi, Claudia Pina ha rebut l’alta mèdica i estarà a disposició de Lluís Cortés, mentre que Pamela Tajonar reapareix en una llista després de la seva llarga lesió. Aquesta és la convocatòria: Paños, P. Tajonar, Melanie, Marta Torrejón, Mariona, Hamraoui, Alexia, Patri, Aitana, Leila, Graham, A. Pereira, Candela, Oshoala, Carla, Pina, Laia Codina i Arola Aparicio (del Barça B).

Les frases de Lluís Cortés

“En general les internacionals han arribat bé, però Mapi León és baixa arrel del partit que va jugar dimarts i veurem a veure com evoluciona”.

“L’Sporting Huelva sempre ens posa les coses difícils. Elles estan encaixant molts pocs gols i m’espero un equip sòlid, ben treballat en defensa i que esperarà la seva oportunitat”.

“Anem a un camp on no hem jugat mai. El que ens preocupa és l’estat de la gespa, que és natural, i creiem que no està en massa bones condicions. Veurem què ens trobem però és cert que sempre ens hem adaptat bé”.

Les frases de Leila Ouahabi

“L’equip està bé, està acostumat a tenir aturades. Quan acumules tants partits, les lesions poden passar”.

“Hem d’aprofitar la bona dinàmica que portem. Si som capaces de fer el nostre joc i som conscients que serà un partit difícil intentarem mantenir-la”.

“Hem jugat molts partits en camps petits i hem sabut jugar-hi”.

 

 

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut