Juvenil A - San Francisco: Victòria en l'estrena de Franc Artiga (2-0)

Juvenil A - San Francisco: Victòria en l'estrena de Franc Artiga (2-0)

Un doblet de Jaume Jardí atorga als blaugranes la cinquena victòria a la Lliga

El Juvenil A ha sumat la cinquena victòria a la Lliga, totes elles de manera consecutiva, després de vèncer per 2-0 al San Francisco amb un doblet de Jaume Jardí. Amb aquest resultat, s'estrena Franc Artiga dirigint l'equip de la millor manera possible, encara que avui estava a la grada esperant que es resolguin uns temes administratius.

Els blaugranes han iniciat el partit amb un ritme molt alt. Fruit d'aquesta intensitat, han arribat les primeres ocasions del conjunt de Franc Artiga. Jaume Jardí ha donat el primer avís a la porteria de Salva enviant la pilota al travesser. Però a la segona oportunitat del '7' blaugrana, l'esfèric ha acabat travessant la línia de gol. Després d'una conducció pel carril esquerre de Konrad, Jardí ha aprofitat un mal rebuig de la defensa balear, gràcies a una assistència de José Martínez.

La sentència arriba al segon temps

El nivell no ha baixat en el segon temps; tot el contrari. Les incursions per les bandes han fet perillar, i molt, la defensa del San Francisco. Konrad per l'esquerra i Nils per la dreta han sigut dos dels jugadors més destacats del partit. Però l'autor del segon gol ha sigut el mateix del primer: Jaume Jardí. El davanter de Reus ha aprofitat una acció immillorable d'Ilaix Moriba que, després de fer una sotana a la seva marca, s'ha plantat en l'un contra un davant Salva i ha cedit la pilota al segon pal perquè Jardí marqués a plaer el seu segon gol. El mateix Jardí ha estat a punt d'assistir Louie Barry en el seu debut amb la samarreta blaugrana. Amb un retall a l'aire en l'interior de l'àrea, ha cedit l'esfèric a Barry, però el xut de l'anglès ha marxat alt.

Fitxa del partit

Juvenil A, 2

San Francisco, 0 

Juvenil A: Ramon, Adrià, Igor, Xavier, José Martínez (Antonio Sola, min 81), Álex Rico, Jaume Jardí, Ilaix, Nils (Gerard, min 78), Nico (Antonio Jesús, min 46) i Konrad (Barry, min 68).
San Francisco: Salva, Iker (Albert, min 73), Barroso, Marc, Liam, Bartomeu, Moisès, Sastre (Antoni, min 59), Cristián (Sergi, min 68), Mario i Juanma (Miquel, min 59).
Gols: 1-0, Jaume Jardí (min 25); 2-0, Jaume Jardí (min 64)
Àrbitre: Bureu Méndez. Ha amonestat al visitant el visitant Juanma amb targeta groga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut