El debut europeu somiat de Cerón, Povill i Àlex Lluch

El debut europeu somiat de Cerón, Povill i Àlex Lluch

Il·lusió, nervis i un somni fet realitat. Consulta les declaracions dels tres joves del planter i de l’entrenador Andreu Plaza després del darrer partit de la main round

El darrer partit de la Main Round va deixar una gran notícia per al barcelonisme. Més enllà de tancar aquesta fase amb una golejada (0-8) i deixar la porteria a zero per segon partit el Barça de futbol sala va lluir el seu futbol formatiu. I és que Bernat Povill, autor d’un doblet que el converteix en el golejador més jove del planter a la Campions, Alejandro Cerón i Àlex Lluch van tenir minuts de qualitat en el Vytis-Barça. Repassem com van viure els tres joves aquest debut europeu com a blaugranes i la valoració d’Andreu Plaza:

Àlex Lluch

“Ha estat un moment molt especial. A més estic molt content d’haver deixat la porteria a zero juntament amb Dídac”

“Al principi he tingut una mica de nervis, però després ja he jugat normal” 

“Suposo que pel jugadors de la base veure que tres hem pogut arribar a jugar amb el primer equip els anima a seguir treballant”

Alejandro Cerón

“Hem vingut a ajudar amb el que fes falta. Els dos primers partits era difícil i el dia abans del tercer partit ens havien comentat que potser tindríem minuts”

“Al principi he tingut una mica de nervis, però a mesura que he anat tocant la pilota ja m’he anat relaxant. Llàstima de les dues ocasions que he tingut i no he pogut transformar" 

“L’únic que has de fer és córrer, són els millors jugadors del món i tenen una gran qualitat”

“Quan vaig arribar aquí amb 11 anys no m’ho imaginava de cap manera”

Bernat Povill

“És un somni fet realitat i que ha acabat perfecte ajudant a l’equip”

“En aquests moments hi ha una mica de nervis, però hem fet el que sabem”

“Quan he marcat el gol tan aviat no m’ho creia”

“Hem d’aprofitar les ocasions i seguir treballant”

“Des de petit és el somni de qualsevol culer. Mai m’hagués imaginat jugar amb el primer equip” 

Andreu Plaza

“Hem seguit competint i donant minuts a la gent que menys minuts té i als joves de la base. A més els han aprofitat molt bé” 

“Estic molt content de competir tot i no jugar-nos res ja en aquest darrer partit”

“Hem pogut donar un missatge a la nostra base, amb cinc jugadors formats aquí jugant junts. És un missatge que treballin perquè un dia o altre es pot arribar al primer equip” 

“Fent una valoració de la Main Round estem contents per ser primers, només haver encaixat un gol i per la competitivitat de l’equip. Aquests partits s’han de jugar perquè ningú regala res”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut