Barça B – Orihuela CF (prèvia): A recuperar el camí de la victòria

Barça B – Orihuela CF (prèvia): A recuperar el camí de la victòria

18.00 h, Barça TV / Esport3: El filial blaugrana, vuitè classificat, busca aquesta tarda una victòria a casa per oblidar ràpid la desfeta d’Alacant i remuntar posicions a la classificació

El ordre és el de menys, però els objectius del Barça B, vuitè classificat, en el partit d’aquesta tarda a l’Estadi Johan Cruyff contra l’Orihuela (18.00 hores) són molt clars: recuperar el camí de la victòria amb bon joc, oblidar la desfeta d’Alacant i remuntar posicions a la classificació. I per aconseguir-ho, per superar a un Orihuela que ha sumat 3 de 9 punts possibles fora de casa gràcies a la seva victòria al camp de l’Hèrcules (1-3), el filial blaugrana recupera als dos jugadors que no van poder disputar la passada jornada per lesió: Hiroki i Saverio. El partit es podrà seguir per televisió a Barça TV i Esport3.

Garcia Pimienta, tècnic del Barça B, no podrà comptar ni amb el porter Carevic, lesionat, ni amb Araujo, sancionat, ni amb els internacionals Carles Pérez, Ansu, Reis i J. Cuenca. L’entrenador blaugrana ha convocat a 18 jugadors per al partit d’aquesta tarda: Iñaki Peña, Sergi Puig, Morer, Mingueza, Guillem, Riqui Puig, Álex Collado, Monchu, Abel Ruiz, Saverio, Hiroki, Sarsanedas, Jandro, Marqués, Akieme, Chumi, Van Beijnen i el defensa del juvenil A Mika. El Barça B va guanyar per 2-0 l’Orihuela, amb gols d’Edu Oriol i Bartra, en el darrer precedent entre els dos equips disputat la temporada 2009/10.

“El partit d’Alacant ens ha de servir per veure que si no estem concentrats qualsevol equip ens pot superar. Hem treballat tota la setmana per corregir les coses que vam fer malament i espero que contra l’Oriola aconseguim els tres punts tot i que es un rival perillós que va ser capaç de guanyar al camp de l’Hèrcules”, ha explicat el tècnic Garcia Pimienta. El Barça B vol convertir l’Estadi Johan Cruyff en un fortí després que als tres primers partits a casa l’equip sumés 5 dels 9 punts possibles amb dos empats contra el Nàstic (2-2) i el Prat (2-2) i una victòria contra l’At. Llevant (2-0).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut