Barça - Recam Làser Caldes: Infinitat de recursos ofensius (8-1)

Barça - Recam Làser Caldes: Infinitat de recursos ofensius (8-1)

Els blaugrana guanyen el partit de l’OK Lliga gràcies a la insistència a l’hora de superar un porter rival destacat

Multitud de llançaments diferents per a arribar a la victòria. El Barça s’ha endut el triomf davant el Caldes (8-1) després de superar un porter rival quasi hermètic, fins als instants finals. D’aquesta manera, en la jornada 4 de l’OK Lliga, els blaugrana han sumat el novè punt de la classificació. Una festivitat que ha arribat gràcies als hat-tricks de Pablo Álvarez i Pau Bargalló, i a les dianes d’Alabart i de João.
 
Màxima intensitat a la pista del Palau. Les primeres patinades del Barça i del Recam Làser Caldes han desembocat en falta rere falta. I, precisament, una acció antireglamentària dels visitants ha originat la successió d’ocasions dels minuts inicials. João Rodrigues ha disposat d’un llançament de penal per a desfer l’equilibri. Ara bé, Camps l’ha aturat.

Llums per als porters

El porter forà ha estat el botxí blaugrana. Perquè el ‘10’ del Caldes ha evitat que les goles del públic culer cantessin una festivitat de dianes. Ni Alabart, ni Pau Bargalló, ni Helder, ni Pablo Álvarez, ni Pascual, ni Panadero han sabut interpretar l’hermetisme de Gerard Camps. Les emboscades dels d’Edu Castro han vingut des de tots els racons, però el 0-0 no s’ha trencat. Un resultat que també s’ha mantingut gràcies a Sergio Fernández, inexpugnable en els pocs tirs dels vallesans.

Per fi arriben els gols

Al minut 19, els barcelonistes han comprès com batre Gerard Camps. Després d’encadenar dos esglais pels visitants, Pablo Álvarez, al tercer xut de la mateixa jugada, ha celebrat l’1-0. Instants després, la màgia d’Alabart ha superat les quasi il·lògiques intervencions del porter rival. El ‘33’ barcelonista ha exhibit il·lusionisme amb la bola: aixecada i picada per a superar el defensor i aixecada i picada per a vèncer el ‘10’ rival.

Pluja de dianes

Amb l’aire del descans, els d’Edu Castro han ampliat diferències. Altre cop, Pablo Álvarez ha trobat el forat de Gerard Camps, inspirat tot i encaixar sis dianes més. Una festivitat que ha arribat de diferents maneres. Pau Bargalló, amb tres definicions d’extremada col·locació, João, amb un potent tir, i Pablo Álvarez, amb una rematada amb la bola a l’aire, han situat el 8-1.
 
Perquè el Caldes havia fet pujar el 6-1 després de superar Sergio Fernández. Imperial també en la porteria, perquè ha aturat una falta directa. En tota aquesta pluja de gols hi podria haver participat el jove blaugrana que ha debutat en l'OK Lliga, Marc González, però Camps li ha negat l’alegria. Ara bé, no ha prohibit el triomf dels d’Edu Castro que han demostrat un catàleg d’accions ofensives.

Fitxa del partit

Barça, 8
Recam Làser Caldes, 1
 
Barça: Sergio Fernández, Pau Bargalló, Sergi Panadero, Ignacio Alabart i João Rodrigues -cinc inicial- Helder Nunes, Matias Pascual, Pablo Álvarez

i Marc González.
Recam Làser Caldes: Gerard Camps, Xavi Rovira, Álvaro Giménez, Roger Acsensi i Cristian Rodríguez -cinc inicial- Sito Ricart, Ferran Rosa, Alexandre Acsensi i Marcos Blanqué.
 
Gols: 1-0, Pablo Álvarez (min. 19); 2-0, Alabart, (min. 19); 3-0, Pablo Álvarez (min. 27); 4-0, Pau Bargalló (min. 38); 5-0, João (min. 41); 6-0, Pau Bargalló (min. 47); 6-1, Blanqué (min. 48); 7-1, Pablo Álvarez (min. 48); 8-1, Pau Bargalló (min. 48).
 
Àrbitres: Raul Burgos i Sergi Mayor. Faltes: 10-10. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut