Visita d’una de les favorites

Visita d’una de les favorites

El bàsquet femení rep el Gran Canaria en el que es preveu un duel dur, intens i amb molt de ritme entre dos equips que lluitaran per ser a la part alta de la classificació

El Barça Bàsquet Femení rebrà aquest dissabte (16h) un dels favorits en totes les apostes per ser a la fase d’ascens a la màxima divisió estatal: l’Spar Gran Canaria.

El tècnic blaugrana també s’ha sumat a la majoria d’apostes i ha destacat el gran nivell d’un Gran Canaria “amb una idea de joc molt marcada, amb molta experiència en la categoria i que està guiat per dues jugadores americanes de molt de nivell, una base procedent de Sèrbia i Maria España, la que si no és la millor tiradora de la categoria poc li faltarà”.

Amb confiança

A la segona jornada el conjunt català arriba amb les piles carregades. “Sempre és millor començar guanyant i crec que la setmana passada vàrem fer un bon partit, que sempre el vàrem tenir controlat”, assegura Fernández. De fet, el tècnic blaugrana s’ha mostrat optimista amb la millora del joc del seu equip, doncs “necessitàvem temps per ajuntar-nos i ara cada vegada estarem millor”.

En relació a les claus del partit, el tècnic culer ha remarcat la importància del ritme del partit. “Crec que si podem imposar el nostre ritme, nosaltres tenim més rotació que elles i això pot ser decisiu perquè ens emportem un partit que, si volem estar lluitant per ser a la part alta, hem de treure endavant”, afirma l’entrenador blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut