Oportunitat pels joves del planter contra el Vytis

Oportunitat pels joves del planter contra el Vytis

Andreu Plaza té previst donar minuts als joves del filial Bernat Povill, Alejandro Cerón i Àlex Lluch un cop ja assegurada la primera plaça de grup (divendres, 18h, BarçaTV)

Darrer partit a Lituània contra el conjunt amfitrió, el Vytis, i sense res en joc: el Barça ja és matemàticament primer de grup i l’equip local està eliminat. Donades les circumstàncies, el tècnic Andreu Plaza té previst donar minuts als joves del planter Povill, Cerón i Lluch. El partit Vytis-Barça s’oferirà en directe per BarçaTV i la plataforma web Barça Vídeo (divendres, 18h).

Povill, el debutant més jove

En cas de jugar contra el Vytis, Bernat Povill es convertiria en el debutant més jove del planter amb el primer equip en Champions. Povill, amb 18 anys i 3 mesos, i encara Juvenil de tercer any, superaria a Eric Martel i Xavi Cols, que van debutar a Europa amb el Barça quan tenien 19 anys. Povill juga al Barça des de categoria Aleví i és un dels jugadors amb més projecció del planter. Recentement ell i Alejandro Cerón es van proclamar campions d’Europa sub 19 amb Espanya i ara estan a les portes de debutar a la Champions. Cerón ja es va estrenar a les ordres de Plaza en el partit de lliga a Tudela del passat dia 1 d’octubre, i aquesta mateixa temporada Àlex Lluch també va debutar amb el Primer Equip en les semifinals de la Copa Catalunya contra el Futsal Mataró. En temporades anteriors Plaza ja ha fet debutar també a tres jugadors més del filial: Xavi Cols, Sergio González i el porter Santi Sahuquillo.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut