Un derbi per consolidar el millor inici de l'última dècada

Un derbi per consolidar el millor inici de l'última dècada

Els homes sota les ordres de Marcus Fajardo reben al Puigcerdà en el primer derbi de la temporada amb l’objectiu d’allargar el millor inici a la lliga dels últims 10 anys

El Barça Hockey Gel buscarà aquest dissabte (21.30h) superar el Puigcerdà en el primer derbi de la temporada a la LNHH. Els blaugrana busquen mantenir la bona dinàmica de les tres primeres jornades, que els ha portat a aconseguir el millor inici del Barça a la lliga en els últims 10 anys.

Després de tres partits el Barça encara no coneix la derrota i suma 8 punts situant-se com a líder en solitari. Al conjunt de Marcus Fajardo només se li ha escapat un punt, després d’haver d’anar a la pròrroga davant el Txuri Urdin. Aquests resultats impliquen que l’inici dels blaugrana a la lliga és el millor en l’última dècada, doncs en els últims 10 anys (des de la temporada 2009-2010) cap equip havia començat la LNHH amb 3 victòries i cap derrota.

Seguint l’estela del 2008

El millor registre recent del Barça Hockey Gel és el de la temporada 2008-2009, temporada en la qual es va guanyar l’últim títol de lliga. Llavors, els blaugrana van caure en la segona jornada de la fase regular davant el Puigcerdà per 4-5. Si bé és cert que aquest registre (2-1) s’ha repetit al llarg de diverses temporades, el què fa especial aquella campanya -a més del títol de lliga- és que la derrota davant el Puigcerdà va ser la única del Barça fins a alçar-se amb el títol de campió (11 victòries i una derrota a la fase regular i 0 derrotes als play off).

Un derbi per seguir consolidant-se

El Puigcerdà visitarà el Palau de Gel després de perdre a la pista del Majadahonda en la passada jornada. De fet, els de la Cerdanya només han guanyat un dels tres partits disputats fins al moment (3-2 davant el Jaca) i són quarts amb tres punts.

A més, l’últim precedent entre els dos catalans és la final de la Copa del rei de la passada campanya. En aquell duel, el Barça es va imposar amb claredat per 1-5 alçant-se amb el títol de campions de copa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut