A per la segona victòria a Sant Petersburg

A per la segona victòria a Sant Petersburg

Els de Pesic busquen contra el Zenit el segon triomf del curs a Europa (divendres, 19h)

El Barça visita aquest divendres, a les 19h i en directe per DAZN, el Zenit de Sant Petersburg en la que serà la segona jornada de l’Eurolliga. Després de començar amb victòria en el debut europeu a Istanbul, els blaugranes busquen tornar a vèncer a domicili en el que serà el primer partit oficial entre tots dos equips.

El rival

Compta amb jugadors de primer nivell, molts d’ells amb passat ACB. Entrenats per Joan Plaza, el Zenit ha incorporat aquest Gustavo Ayón, Colton Iverson, Andrew Albicy, Will Thomas, l’exblugrana Alex Renfroe, Tim Abromaitis i Mateusz Ponitka. A més, també han arribat homes com Hollins, Zubkov i Ponkrashov. En la jornada inaugural el Zenit va caure a la pista de l’Alba de Berlin per 85-65.

El Barça

No podrà comptar en aquest partit amb Heurtel i Pangos, lesionats, però tampoc amb Ribas i Higgins que segueixen amb molèsties. Leandro Bolmaro ha tornat a entrar a una llista de convocats que compta amb 12 jugadors. Els blaugranes són conscients que per vèncer al Sibur Arena de Sant Petersburg hauran d’oferir la seva millor versió i també comptaran amb el suports de diferents aficionats que han viatjat amb l’equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut