Definides les banquetes dels Juvenils A i B

Definides les banquetes dels Juvenils A i B

Franc Artiga ja dirigeix el Juvenil A, mentre que Òscar López es fa càrrec del Juvenil B i debutarà el proper diumenge contra el Badalona

Les banquetes del Juvenil A i Juvenil B ja estan definides. Franc Artiga, com es va anunciar, ja dirigeix el Juvenil A, mentre que Òscar López, fins ara segon entrenador del Juvenil B, debutarà el diumenge, 13 d’octubre, a casa contra el Badalona. El cos tècnic del Juvenil A, que juga dissabte a les 16.00 hores a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra el San Francisco, es completa amb Alberto Encinas, com a primer assistent, i amb Marcel Sans, com a segon assistent. Andrés Martín i José Bermúdez segueixen com a preparador físic i entrenador de porters, respectivament.

Òscar López, per la seva part, estarà acompanyat al Juvenil B per Pol Planas, fins ara segon entrenador de l’Infantil A, com a primer assistent i amb Gerard Sarrà, fins ara segon entrenador del Benjamí B, com a segon assistent. Xavier Franquesa i Ricard Segarra continuen com a preparador físic i entrenador de porters, respectivament.

A les categories inferiors també s’han produït tres moviments. Pere Olivé, fins ara segon entrenador de l’Aleví C, passa a ser el segon entrenador de l’Infantil A de David Sánchez. El seu càrrec a l’Aleví C l’ocupa Pau Tripiana, fins ara coordinador de l’etapa de formació de la Barça Academy. Formarà equip a l’Aleví C amb Álex Urrestarazu. El darrer moviment és l’arribada com a segon entrenador del Benjamí B d’Albert Batalla, fins ara primer entrenador de la Barça Academy. Formarà equip al Benjamí B amb Mario García.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut