Ple de triomfs en el formatiu

Tots els equips de la base resolen amb victòria el cap de setmana

Els Infantils es van emportar la victòria a Mataró per 2 a 4. Partit molt disputat a la primera meitat. L’equip contrari va sortit amb molta fort i es va posar amb 5 faltes al minut 7 de partit. El Barça es defensava a mitja pista per aprofitar pèrdues i sortir a la contra. Així van rebre el 1-0 al minut 10. L’equip es va refer i vam empatar a falta de 5 minuts per acabar la primera part, i  a manca de 2 minuts s’avançaven amb un gol de doble penal.

Els primers minuts de la segona part van ser de domini blaugrana i es van posar 1-3 al primer minut i nomes la falta de encert va fer que el marcador no es mogués.

A falta de 4 minuts, el Mataró va treure el porter jugador i gràcies a la feina defensiva, el Barça va fer l’1-4. Finalment, en un a jugada d’estratègia, els locals marcaven el definitiu 2 a 4.

L’aleví va supera l’Industrias per 5 a 3 i es va treure el mal gust de boca que havia deixat la derrota de la passada setmana.

La primera part començava amb dos gols en contra durant els primers minuts de partit. El primer gol després d'una jugada desafortunada i el segon després d'un xut exterior. Tot i això l'equip seguia competint com ho estava fent i l'empat ha acabat caient a través de dues bones jugades col•lectives.

L’aleví blaugrana seguia generant ocasions però de nou Industrias era qui s'avançava després d'una jugada d'estratègia. A falta de pocs segons pel final de la primera part, el blaugrana Marcos aconseguia empatar el partit.

La segona part ha seguit amb la mateixa dinàmica que la primera. El Barça portava el pes del partit i això s'ha traduït en dos gols més. L'equip ha competit molt bé durant els 30 minuts i s’emportava una victòria merescuda i que ens dona confiança per seguir creixent.

El cadet del Barça guanya un partit disputat (2-4) a la complicada pista del Mataró.

Des dels primers minuts s’ha vist que el partit seria d’allò més disputat, ja que cap equip aconseguia imposar el seu joc i les defenses aconseguien avortar qualsevol atac contrari. Després d’una recuperació mataronina, els locals s’avançaven en el marcador. L’alegria dels del Maresme durava poc, ja que un xut llunyà de l’equip blaugrana tornava l’equilibri en l’electrònic. Tot i disposar, els dos equips, d’alguna oportunitat més el marcador no ha tingut variació abans de la mitja part

A la segona meitat, els blaugranes han intensificat la seva pressió i el seu joc en atac ha estat més consistent i això ha permès aconseguir ràpidament l’avantatge en l’electrònic. A partir d’aquest moment s’han vist els millors minuts de joc dels barcelonistes que sobre l’equador de la segona meitat han aconseguit marcar l’1 a 3. Els mataronins disposats a no rendir-se han optat per la tàctica de porter-jugador que ha inquietat la porteria visitant, però a falta d’un minut una recuperació blaugrana permetia al Barça sentenciar el matx. Ja amb el rellotge a 0 s’ha produït un penal que els locals han materialitzat per posar el definitiu 2 a 4.

Amb aquesta victòria el Barça Cadet segueix comptant els seus partit per victòries.

BARÇA: Martí, Adri, Pol Salas, Dani i Pol Cano–cinc inicial- També van jugar: Toni, Eudald, Magí, Pau Codony i Víctor

GOLS: 1-0 (min 11), 1-1 Adri(min 12), 1-2 Dani (min 24), 1-3 Adri (min 30),  1-4 Adri (min 39), 2-4 (min 40)

Els juvenils es van imposar per 5 a 1 al CET10. La 1ª part va ser força igualada amb poques ocasions per als 2 equips degut a una pressió alta blaugrana i una bona defensa pressionant a partir de mitja pista del rival, que Adri amb un gran xut llunyà trencava per posar el 1 a 0.

A la segona part el Barça juvenil dominava i ho  arrodonia amb un 2n gol d’Iker. 3 minuts després, en una jugada desafortunada, el propi Iker marcava el 2 a 1 en pròpia porta. Dins del minut posterior, Iker , de nou, restablia la diferència de 2 gols amb una gran vaselina. Faltant 5 min, Garcia en jugada de corner, anotava el 4 a 1 i en el darrer minut i amb el porter jugador a pista, Dani anotava el definitiu 5 a 1 de camp a camp.