Venda d'entrades per al partit al camp de l'Eibar

Venda d'entrades per al partit al camp de l'Eibar

Els socis poden adquirir les seves entrades per al partit d'Ipurua del dissabte 19 d'octubre, a partir del dimecres dia 9 i fins al dimarts 15 d'octubre a les 17.00 hores

La venda de les entrades per al partit de Lliga que enfrontarà l'Eibar i el FC Barcelona, el dissabte 19 d'octubre a l’estadi Ipurua (13.00 h), comença el dimecres 9 d'octubre a les 10.00 hores i finalitzarà el dimarts 15 d'octubre a les 17.00 h, o fins que s’exhaureixin les 177 entrades disponibles.

Cada soci pot demanar una entrada, i es poden agrupar fins a quatre socis a la petició. El preu és de 65 euros, i les localitats estaran ubicades a la zona visitant.

Per la seva adquisició en queden exclosos els socis menors de 6 anys, aquells amb quotes de soci impagades i els sancionats per la Comissió de Disciplina. La compra es podrà fer a través de la passarel·la de la web, on caldrà identificar-se amb la clau i el codi personal (link de compra a sota d’aquest text).

Les entrades seran nominals i intransferibles, i les haurà de recollir personalment cada soci a Eibar, prèvia identificació. La informació de la recollida s’enviarà per correu als socis que hagin comprat l’entrada.

PROGRAMA DE VIATGE AMB AUTOCAR 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut