Descompte exclusiu per als socis en la compra del llibre del 120è aniversari

Descompte exclusiu per als socis en la compra del llibre del 120è aniversari

Els socis interessats en aquest volum de gran format poden adquirir-lo via 'online' a un preu exclusiu de 40 €

En ocasió del seu 120è aniversari, el FC Barcelona acaba d’editar un llibre de gran format on es detalla la història completa del Club amb un extens material fotogràfic i es mostra tot el que representa ser “Més que un club”. Els socis tenen l’oportunitat d’adquirir-lo via online a un preu exclusiu de 40 €.

Dotat de gran contingut visual i luxosament produït, el volum destaca per la gran varietat de fotografies i imatges històriques. A través de les seves pàgines, el lector pot seguir cronològicament la llarga trajectòria del Club, centrant-se en els seus èxits esportius i conèixer els jugadors i entrenadors més emblemàtics, així com els èxits assolits i aquells moments més recordats de la seva història, que permeten descobrir l’evolució, els valors i l’impacte social del Barça.

Accés a la compra en el següent enllaç, amb el codi de promoció BARCASOCI2019.

Promoció per als socis

Aquest llibre oficial del 120è aniversari del Barça és un volum de gran format, amb unes dimensions de 28,5 x 37,3 i un total de 496 amb més de 500 fotografies i il·lustracions.  Des de finals del mes de novembre es posa a la venda a tots els aficionats a un preu de 55 €, però els socis disposen d’una promoció exclusiva gràcies a la qual el poden adquirir el llibre per 40 €, i gaudiran d’aquesta manera d’un descompte de 15 €.

Per poder disposar d’aquest llibre de grans dimensions a un preu de 40 €, els socis han de dirigir-se al següent enllaç del web de l’editorial Skira: www.FCBofficialbook.com

En aquest web es trobarà l’enllaç “Si sou Soci”, on es pot accedir amb el codi de promoció BARCASOCI2019, tot amb majúscules., i omplir el formulari per tramitar la seva compra.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut