Quabit Guadalajara – Barça: Reactivació a domicili

Després de tres dies de descans i d’un entrenament previ, els blaugranes tornen aquest dimarts (21:00h) a la competició per mantenir la imbatibilitat a la Lliga Asobal

El Barça torna aquest dimarts a la competició visitant la pista del Quabit Guadalajara en partit corresponent a la jornada 6 de la Lliga Asobal. Després de tres dies de descans merescut i d’un entrenament previ, els blaugranes reactiven la rutina de dos partits setmanals a domicili. Després arribaran tres partits consecutius al Palau en un interval de set dies, però abans el Barça buscarà mantenir la condició d’invicte a la Lliga.

El conjunt de Xavi Pascual viatjarà aquest mateix dimarts a Guadalajara amb un únic entrenament previ a les cames, el que ha completat aquest dilluns a la Ciutat Esportiva Joan Gamper després del cap de setmana lliure. A Guadalajara, els blaugranes volen allargar la ratxa de cinc victòries consecutives entre Lliga i Champions per afrontar amb bones sensacions les dues jornades europees seguides al Palau (contra l’Elverum i el PSG).

El rival d’aquest dimarts arribarà al partit en novena posició en la classificació de la Lliga, amb un balanç d’un victòria, dos empats i dues derrotes en les cinc jornades disputades. Els de l’Alcarria van perdre clarament l’últim partit a la pista de l’Ademar León, però a casa encara no coneixen la derrota (un triomf i un empat). A més, el Quabit Guadalajara compta en les seves files amb el quart màxim golejador de la competició, el lateral Chema Márquez, que ha anotat 29 gols en cinc partits.

En acabar l’entrenament previ d’aquest dilluns, Lasse Andersson ha atès Barça TV per valorar les sensacions tant de l’equip com personals. El lateral danès ha reconegut que el descans ha anat molt bé a l’equip, i que les sensacions són bones –“millorem a cada dia que passa i en cada partit que juguem”-. A més, personalment ha explicat: “M’estic sentint molt còmode a la pista; quan jugo faig el que puc per ajudar l’equip”.

Sobre el partit d’aquest dimarts, Andersson ha recordat que “a Guadalajara sempre tenim partits difícils”. “És un equip que sempre lluita fins al final, i haurem de sortir forts des de l’inici per no tenir cap ensurt”, afegia en aquest sentit.

El partit d’aquest dimarts (21:00h) es podrà seguir en directe a través de l’app de LaLigaSportsTV.