Inauguració de la nova seu de la Federació de Penyes del Barcelonès Est

Inauguració de la nova seu de la Federació de Penyes del Barcelonès Est

Desenes de veïns i veïnes han gaudit dels actes al carrer organitzats per a l'estrena de la nova casa blaugrana, situada a cavall dels districtes de Sant Andreu, Nou Barris i Horta-Guinardó

La Federació de Penyes del Barcelonès Est, amb la col·laboració de la Confederació Mundial de Penyes, ha inaugurat una nova seu de referència a la ciutat de Barcelona amb una gran festa al carrer. L’esdeveniment ha aplegat desenes de penyistes, socis i aficionats culers en general, els quals han pogut conèixer de prop les modernes instal·lacions del nou local i també participar en les diverses activitats per a grans i petits organitzades amb motiu de la inauguració.

L’acte ha comptat amb una nombrosa representació del Club, encapçalada pel vicepresident primer, Jordi Cardoner i Casaus, a qui han acompanyat Pau Vilanova, directiu responsable de Penyes, i Emili Rousaud, vocal de la directiva. També hi han participat Antoni Guil, president de la Confederació Mundial de Penyes; Jordi Monturiol, president de la Federació de Penyes del Barcelonès Est; Rosa Alarcon,  Regidora del Districte d’Horta-Guinardó, i Felipe Martínez, Conseller d’Esports del Districte de Sant Andreu. Bona part dels membres del Consell de Penyes tampoc s’ha volgut perdre aquesta ocasió tan especial per al col·lectiu.

Jordi Cardoner i Casaus ha expressat en el seu parlament que “el moviment de penyes sempre ha tingut un significat molt especial per a mi, per això em provoca una alegria molt especial poder ser aquí a la inauguració d’aquesta nova seu. Un cop més, el barcelonisme demostra tenir una enorme força a nivell social i posa de manifest que l’expressió ‘Més que un Club’ té tot el sentit del món”. Tot seguit, el vicepresident primer, amb l’ajuda d’un dels nens assistents a l’acte, ha fet caure la lona que cobria l’entrada principal del local, donant-lo per inaugurat de forma oficial.

Per la seva part, Jordi Monturiol ha volgut agrair el compromís amb les penyes del Barcelonès Est per part de la Confederació Mundial de Penyes i també del Club, així com la col·laboració dels districtes de Sant Andreu, Nou Barris i Horta-Guinardó. "Volem potenciar el barcelonisme al districte, ser un punt de trobada per a tots els aficionats, socis i penyistes del FC Barcelona, però també tenim la voluntat de sumar-nos al barri i fer-lo més atractiu per a tots”, ha afirmat el president de la Federació del Barcelonès Est.

El president de la Confederació, Antoni Guil, ha subratllat la rellevància d’aquesta nova seu de les penyes de la ciutat de Barcelona: “Avui fem un pas molt important per a seguir obrint les penyes del FC Barcelona a tothom. Ens trobem en plena commemoració del nostre centenari, per tant celebro amb una especial satisfacció l’arribada d’un espai com aquest, que es convertirà en un nou nucli per a tots els barcelonistes d’aquests barris. Així, el moviment de penyes segueix creixent de forma imparable”.

Diversió per a grans i petits

A banda de fer el recorregut de visita a les noves instal·lacions, els assistents a la inauguració han pogut participar en diverses activitats. Una de les més exitoses ha estat la ruleta de la fortuna, que ha repartit desenes de regals blaugrana a tothom qui ha temptat la sort fent-la girar, així com la impactant instal·lació de Realitat Virtual, on els assistents han pogut gaudir d’un vídeo en 360 graus amb diverses escenes marcades per l’emoció del FC Barcelona.

També han tret fum els comandaments amb què els més joves s’han desafiat a un partit al PES 2020, videojoc de la companyia japonesa Konami. I tampoc ha parat de revelar positius el fotomatón on els assistents es podien emportar un record d’aquest matí tan especial. Tot plegat, amenitzat per les continues mescles d’un DJ que ha omplert de ritme tot l’esdeveniment.

El plat fort ha arribat amb el sorteig de dos vols dobles de Vueling, patrocinador de la Confederació Mundial de Penyes, en què han participat totes les persones que prèviament havien expressat les seves impressions sobre la jornada i el nou local davant la càmera instal·lada per a l’ocasió. Els dos afortunats, una penyista incondicional i un jove del barri acompanyat de tota la família, han tancat de la millor manera una jornada carregada de diversió.

Una casa blaugrana oberta a tothom

El nou local de la Federació de Penyes del Barcelonès Est amb la col·laboració de la Confederació Mundial de Penyes està situat al carrer Ramon Albó nº 7-13, a la confluència entre els districtes de Sant Andreu, Nou Barris i Horta-Guinardó. A banda de ser un lloc de trobada per a veure en comunió els partits del primer equip del FC Barcelona, el local serveix com a punt d’informació per a qualsevol persona, entitat o associació, i també funciona com a oficina d’assistència i atenció personalitzada al penyista.

D’altra banda, aquesta nova seu té previst organitzar activitats de tot tipus relacionades amb el món del Barça i les penyes; ja siguin tornejos d’eSports, actes solidaris, debats i conferències, o activitats culturals. A la vegada, vol obrir els seus diferents espais a les comunitats del barri que puguin fer-ne ús, i també estudiar col·laboracions amb entitats i associacions presents a aquests districtes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut