MoraBanc Andorra - Barça: Primera ensopegada a la Lliga (86-84)

Els blaugranes sumen la primera derrota a la competició domèstica tot i reduir la diferència en el tram final del partit

El Barça ha sumat la primera derrota a la Lliga Endesa contra el MoraBanc Andorra (86-84). La sempre complicada pista dels andorrans ha evitat que els de Pesic continuessin imbatuts a la competició domèstica i sumessin la tercera victòria. Nikola Mirotic amb 17 punts i 6 rebots (19 de valoració) i Brandon Davies amb 14 punts han sigut els jugadors més destacats.

L'Andorra ha iniciat amb força el partit amb un parcial favorable de 10-0 i un avantatge de cinc punts al marcador. La resposta del Barça, però, ha sigut immediata i amb un parcial de 0-11, ha capgirat el marcador fins a situar el 15-18, gràcies al 2+1 de Mirotic i un triple de Delaney. Finalment, Abrines ha tancat el resultat del primer temps (20-21) anotant el seu primer triple en partit oficial en la seva segona etapa al club blaugrana. La igualtat ha sigut la tònica durant el segon quart. Amb una diferència de +6, els blaugranes han situat el 25-31 a la pista andorrana. Amb tot, un parcial final de 7-0 ha col·locat als locals al capdavant del marcador (44-40) per marxar ala descans.

Amb la mel als llavis

Amb les cistelles de Tomic, Hanga i Mirotic, els blaugranes han tornat a apropar-se al marcador (52-48, min 25). Malgrat això, l'Andorra ha sabut sobreposar-se (57-48, min 27) fins a situar el 62-56 amb el qual ha tancat el tercer quart. Tot i reduir la diferència a només tres punts (66-63), als de Pesic se'ls ha escapat el partit en el tram final, en què els locals han situat un +10 al marcador (73-63, min 33), sent la màxima diferència del partit. Amb un parcial de 0-7, els blaugranes s'han tornat a apropar a dos punts, però no han pogut evitar la primera derrota a la Lliga Endesa.