Barça B – Bàsquet Girona (65-73): Perden la imbatibilitat

Barça B – Bàsquet Girona (65-73): Perden la imbatibilitat

Primera derrota blaugrana a la LEB Plata 2019/2020, a la quarta jornada

Derbi català a la LEB Plata i a la Ciutat Esportiva, on dos equips que havien sumat els tres triomfs, a les tres primers jornades, es veien les cares en un duel apassionant. Els gironins visitaven la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb Màxim Esteban, jugador de formació blaugrana, a les seves files. En un partit intens, els blaugranes van estar dins del partit fins a la fi del tercer quart i, a poc a poc, van veure com el Bàsquet Girona es distanciava en el lluminós, perdent el primer partit de la LEB Plata d’aquesta temporada.

Igualtat a la Ciutat Esportiva

L’encert ofensiu visitant, en els primers minuts de joc, els feia distanciar-se (5-13) amb poc més de 2 minuts i mig de partit. A poc a poc els joves de Diego Ocampo entraven en el partit i reduïen la distància, amb un parcial de 7-0, (18-19) en el minut 7, per avançar-se (24-23) en el minut 8, en un quart on els atacs es mostraven superiors a les defenses.

La millora defensiva blaugrana els possibilitava marxar a la fi del primer quart amb un 28 a 23 favorable. En el segon quart la igualtat es manifestava sobre la pista. Alternances curtes en el marcador durant to el quart, però, en el darrer minut, el Bàsquet Girona va agafar embranzida i el 40 a 44 del descans ho deixava tot obert.

S’escapa el partit

En els primers minuts del tercer quart la dinàmica del partit era similar a la fi del segon període. Els visitants continuaven per davant en el marcador (44-49) i les faltes personals eren un llast per al conjunt blaugrana. El Bàsquet Girona tornava a obrir escletxa en el marcador (44-53) a menys de tres minuts per a la fi del període.

S’entrava en els darrers 10 minuts amb un 51 a 58. Un parcial inicial de 0 a 5 distanciava els visitants (51-63) i obligava l'Ocampo a demanar temps mort. Tot i els intents del Barça B per augmentar el ritme defensiu i la velocitat del joc d’atac, els gironins continuaven manant (53-65) a 4 i mig per a la fi del partit.

El Barça B aconseguia baixar de la barrera dels 10 punts (56-65) a 3’38”. Els blaugranes no defallien i se situaven a sis punts (63-69) a 1 minut del final. Tot i l’esforç, finalment, el triomf viatjava a Girona.

Aquí podeu consultar les dades del Barça B – Bàsquet Girona (65-73)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut