El Barça de voleibol supera el Mundet i comença la temporada amb victòria

El Barça de voleibol supera el Mundet i comença la temporada amb victòria

Els homes de Fredy Mosquera han sumat la victòria per la via ràpida en la primera jornada de la Superlliga 2

La nova era del voleibol blaugrana ha començat amb bon peu. Després d’aconseguir el títol de la Lliga Catalana, el conjunt sota les ordres de Freddinson Mosquera també ha començat la Superlliga 2 amb victòria.

Els blaugrana s’han imposat per la via ràpida (0-3) al CV Mundet en el partit corresponent a la primera jornada de la Segona Divisió estatal. Tot i el resultat final, els locals han començat molt forts el partit i han pogut aprofitar els errors del Barça, que ha vist com se li escapava un avantatge de sis punts en el primer set (3-9).

Sense donar opcions

Els de Cornellà, però, han reaccionat per acabar tancant un primer set molt igualat i que ha acabat amb el marcador de 29-31.

Amb l’avantatge en el marcador el Barça ha posat la directa. Els de Mosquera s'han emportat el segon set per un contundent 19-25, i ja en l’última mànega els blaugrana no han donat cap opció al Mundet i han guanyat el partit amb un clar 16-25.

Bones sensacions

Després del partit el tècnic blaugrana s'ha mostrat satisfet amb les primeres actuacions del seu equip. Mosquera ha assegurat que "tenim un bon equip, molt jove però amb gent que també té molta experiència". En relació amb el partit d'avui, el tècnic blaugrana ha afirmat que "els equips catalans són equips complicats, per això hem d'estar contents d'haver guanyat avui i els dos partits de la Lliga Catalana; crec que tenim un equip per somiar".

Aquestes bones sensacions també han estat ratificades pel capità, Ángel Galindo, el qual ha destacat que "la pressió que ens posa el Freddy és un plus per a nosaltres, crec que hem fet un gran grup i, personalment, estic molt content de l'equip que hem tancat".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut