El Barça visita l’Andorra en la tercera jornada de la Lliga Endesa

El Barça visita l’Andorra en la tercera jornada de la Lliga Endesa

Els de Pesic, sense treva després de vèncer a Istanbul, visiten la sempre difícil pista de l’Andorra

El Barça disputa aquest diumenge, a les 20 h i en directe per Movistar Deportes (Dial 53), la tercera jornada de la Lliga Endesa a la pista del MoraBanc Andorra. Els de Pesic, que venen de vèncer en el debut europeu contra l’Anadolu Efes, arriben al Principat amb tres triomfs seguits entre l'ACB i l'Eurolliga.

El rival

Compta amb un equip de grans jugadors i molt reforçat aquest nou curs, i que també disputa l’Eurocup. Ha incorporat els exteriors Hannah, Senglin, Massenat, Todorovic, Bandja Sy, i en el joc interior han arribat homes com Nacho Llovet, Dejan Musli i Tyson Pérez. A més, segueixen a l’equip Walker, Jelínek, Diagne, Colom i l’entrenador Ibon Navarro. En aquest inici de temporada els andorrans han guanyat un partit i n’han perdut un altre a l’ACB.

El Barça

Vol seguir sumant victòries, però és conscient de la dificultat dels partits que es disputen a Andorra. Tot i vèncer el curs passat, i també en l’últim partit de play-off entre tots dos, el Barça ha caigut diverses vegades al Poliesportiu d’Andorra i, per tant, sap que haurà de fer un gran partit per aconseguir la tercera victòria de la temporada a la Lliga Endesa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut