Barça B – Bisontes FS (2-2): Control sense recompensa

Tot i tenir el control de gran part del partit, els joves blaugrana no poden sumar els tres punts

Dos equips amb dinàmiques diferents es trobaven a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, a la quarta jornada de la Segona Divisió de l'LNFS. Els de Castelló arribaven a Sant Joan Despí sense cap triomf i els blaugranes, que eren en el cinquè lloc de la taula, aspiraven a continuar en bona línia.

El Barça B va tenir el control del ritme del partit, però un penal a l’inici de l'enfrontament i dos minuts de la segona part, els van abocar a l’empat.

Mereixen més

Els blaugranes tenien el control de la pilota i el ritme del partit era seu. Tancaven el Bisontes darrere, però els visitants sortien perillosament a la contra. Fruit d’una d’aquestes sortides, els àrbitres van assenyalar penal favorable als de Castelló, que Andresito va marcar per situar el 0 a 1 en el marcador, en el minut 6 de partit.

La dinàmica del partit, després del gol, continuava de manera similar: un Barça ben posat sobre la pista i un Bisontes que cercava el segon gol mitjançant els contraatacs. El Barça gairebé empatava amb un xut de Bernat Povill al travesser, en el minut 15, després d’una excel·lent combinació de tot l’equip. El seu company Rufino xutava, centímetres per sobre del travesser, un minut més tard. Les ocasions blaugrana hi eren presents, però el merescut empat no arribava.

La recompensa a la feina ben feta va arribar en el minut 17, quan el blaugrana David Peña, amb un potent xut, va establir l’empat a un. Quan quedaven gairebé menys de dos minuts per al descans, el Bisontes va fer la cinquena falta, però el marcador no es va moure més i els dos equips van marxar als vestidors amb un empat a un.

Un gran gol

La segona part començava igualada fins que una acció individual, amb dos tocs a mitja alçada i un xut espectacular del jove blaugrana Bernat Povill, situava el 2 a 1 en el minut 24 de joc. Segons després, un xut creuat de Rufino marxava fregant el pal llarg de la porteria visitant.

Però dels millors moments blaugrana es va passar al gol visitant, en el minut 28, obra, de nou, d’Andresito. Amb l’empat a dos, l’equilibri era la tònica que marcava el partit. Rufino tornava a disposar d’una clara ocasió i el porter Lluch aturava un xut enverinat dels castellonencs.

Passaven els minuts i la incertesa s’apoderava del partit. El Barça B tenia menys control de la pilota que en altres moments del partit, però s’ajustava molt bé en defensa davant l’atac del Bisontes. En el darrer minut i mig, el Barça B va apostar pel porter – jugador, però el marcador ja no es va moure.

Aquí podeu consultar les dades del Barça B - Bisontes FS (2-2)