L'Eurolliga comença a Istanbul per al Barça

L'Eurolliga comença a Istanbul per al Barça

Els de Pesic visiten el subcampió d’Europa, l’equip que els va superar en els passats play-off (19.30 h, DAZN)

L’últim partit del Barça el curs 2018/19 va ser a la pista de l’Anadolu Efes en el que va ser el cinquè i definitiu partit dels play-off de quarts de final de l’Eurolliga. El calendari ha fet que els blaugranes tornin a visitar el Sinan Erdem d’Istanbul cinc mesos després. Aquest divendres, a partir de les 19.30 hores i en directe per DAZN, els homes de Pesic debuten en una nova edició d’una Eurolliga que de ben segur serà espectacular.

El rival

Ha mantingut el mateix bloc que el va fer subcampió de l’Eurolliga i ha afegit dues peces: l’exblaugrana Chris Singleton i el també aler-pivot Alec Peters. Dirigit per Ergin Ataman, el conjunt turc segueix comptant amb el lideratge i els punts de Shane Larkin i Vasilije Micic, a més de jugadors decisius com James Anderson, Kruno Simon, Rodrigue Beubois, Tibor Pleiss o Bryant Dunston. L’exblaugrana Moerman, ara lesionat, serà baixa per al partit.

El Barça

Ha viatjat a Istanbul amb el repte de començar amb victòria el periple europeu del curs 2019/20. Els de Pesic, que tenen un calendari temible en l’inici, amb sis partits dels primers vuit a domicili, són conscients de la dificultat del partit a Istanbul i també que un triomf seria realment positiu de cara al moment de l’equip, que ha començat d’allò més bé a la Lliga Endesa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut