Yulimar Rojas lluitarà pel seu quart or mundial

Yulimar Rojas lluitarà pel seu quart or mundial

La blaugrana s’ha classificat per a la final després d’aconseguir la marca mínima en el seu segon intent de la primera ronda

L’atleta del Barça Yulimar Rojas tornarà a estar en la lluita per les medalles del mundial a l’aire lliure. Rojas s’ha classificat per a la final del mundial gràcies a la marca de 14,31 metres del seu segon intent, registre que ha classificat la veneçolana de manera directa.

La triple saltadora tres vegades campiona del món, que havia començat el concurs amb un nul, ha acabat sent primera de grup, tot i quedar quarta a la classificació general.

Dissabte, la final

Ara el pròxim objectiu de Rojas és la final de dissabte a les 19.35 h (hora catalana), en la qual la blaugrana afrontarà dues fites importants que estan al seu abast. La primera, penjar-se el seu quart or mundial (el segon en un campionat del món a l’aire lliure) i retenir el títol de campiona del món.

La segona és el rècord del món del triple salt al qual Rojas ja té l'ull posat. De fet, fa unes setmanes -a Andújar- va quedar-se a només 9 centímetres del millor registre de la història, amb un salt estratosfèric de 15,41 metres.

 

 

D’altra banda, també cal destacar que la de dissabte també serà una nova oportunitat per veure la campiona del món i la campiona olímpica enfrontades. Rojas i Ibarguen es tornaran a veure les cares per escriure una nova plana en la història de la seva lluita pel regnat mundial del triple salt.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut