Local

L’equip de la Rocket League jugarà aquest cap de setmana les finals de l'ESL Masters

El partit de semifinals serà davant el RCD Espanyol e-Sports

Aquest dissabte 5 d’octubre els jugadors de l’equip de la Rocket League del FC Barcelona participaran a la fase final de l'ESL Masters a Madrid. El conjunt blaugrana es va proclamar campió de la competició la temporada passada i aspira a repetir-ho, aquest cop, de manera presencial a la Fira de Madrid - IFEMA.

El Barça e-Sports s’enfrontarà en el partit de semifinals davant el RCD Espanyol e-Sports, mentre que l’altre partit serà entre l'ARG i el Crazy Crew. Els blaugranes es van classificar per a aquesta fase final després d’aconseguir sis victòries de set possibles durant la fase regular, liderant la classificació conjuntament amb l'ARG.

Amb el punt de mira a l'RLCS 8

Bluey, Deevo i Ronaky arriben a les finals de l'ESL Masters amb l’objectiu de seguir el ritme competitiu de cara al debut a la Season 8 de la Rocket League Championship Series (RLCS), el proper diumenge 6 d’octubre.

L’equip, després d’aconseguir el subcampionat europeu la temporada passada i participar als Mundials de la Rocket League a Nova Jersey, vol començar amb bon peu la màxima competició europea, on s’enfrontarà a la primera jornada al Team Reciprocity.

Més notícies aquí