L’equip de la Rocket League jugarà aquest cap de setmana les finals de l'ESL Masters

L’equip de la Rocket League jugarà aquest cap de setmana les finals de l'ESL Masters

El partit de semifinals serà davant el RCD Espanyol e-Sports

Aquest dissabte 5 d’octubre els jugadors de l’equip de la Rocket League del FC Barcelona participaran a la fase final de l'ESL Masters a Madrid. El conjunt blaugrana es va proclamar campió de la competició la temporada passada i aspira a repetir-ho, aquest cop, de manera presencial a la Fira de Madrid - IFEMA.

El Barça e-Sports s’enfrontarà en el partit de semifinals davant el RCD Espanyol e-Sports, mentre que l’altre partit serà entre l'ARG i el Crazy Crew. Els blaugranes es van classificar per a aquesta fase final després d’aconseguir sis victòries de set possibles durant la fase regular, liderant la classificació conjuntament amb l'ARG.

Amb el punt de mira a l'RLCS 8

Bluey, Deevo i Ronaky arriben a les finals de l'ESL Masters amb l’objectiu de seguir el ritme competitiu de cara al debut a la Season 8 de la Rocket League Championship Series (RLCS), el proper diumenge 6 d’octubre.

L’equip, després d’aconseguir el subcampionat europeu la temporada passada i participar als Mundials de la Rocket League a Nova Jersey, vol començar amb bon peu la màxima competició europea, on s’enfrontarà a la primera jornada al Team Reciprocity.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut