Local

Tret de sortida a l’Eurolliga 2019/20

La competició, que s’ha ampliat a 18 equips, comença aquest divendres 4 per al Barça

La pilota de l’Eurolliga comença a rodar aquest divendres, a la pista de l’Anadolu Efes d’Istanbul, per al Barça de Svetislav Pesic. La millor competició europea de Clubs segueix tenint el mateix format que fa tres temporades –Lliga Regular, Playoff i Final Four-, però compta amb la novetat de dos equips més, per a un total de 18 conjunts que aspiren a tot.

I és que a banda dels 11 equips que tenen llicència fixa (Barça, Madrid, Baskonia, Panathinaikos, Olympiakos, Efes, Fenerbahce, Milà, Zalgiris, CSKA Moscou i Maccabi), s’hi afegeixen aquest curs 2019/20 el València Basket, l’Alba de Berlin, el Bayern de Munic, el Khimki, el Zenit de Sant Petersburg, l’Estrella Roja i l’Asvel Villeurbanne. Per tant, serà una Lliga Regular de gran nivell, amb un total de 34 jornades, i en la que el Barça disputarà sis dels vuit primers partits a domicili, fet que augmenta la dificultat.

Aquest primera fase comença aquesta primera setmana d’octubre i s’allargarà fins al 10 d’abril del 2020. Aleshores, els vuit millors equips disputaran els Playoff del 21 d’abril al 6 de maig. La Final Four, que serà al Lanxess Arena de Colònia, es jugarà del 22 al 24 de maig.

Més notícies aquí