Álex Quiñónez aconsegueix el bronze als 200 metres

Álex Quiñónez aconsegueix el bronze als 200 metres

És el primer equatorià a aconseguir un metall en aquesta especialitat

El velocista del Barça, especialista en els 200 metres, Álex Quiñónez, ha tornat a tocar l’Olimp de l’atletisme mundial.

El blaugrana es va penjar ahir al vespre la medalla de bronze en el mundial que es disputa aquests dies a Doha. Després d’un retard en la sortida a causa del protocol de presentació que, segons va dir, “em van afectar, ja que vaig haver de frenar-me una mica més del compte per no cometre una sortida en falç” i que va assegurar, després de la cursa, que havia estat l’atleta més lent a reaccionar al tret de sortida, Quiñónez va volar sobre Doha per remuntar fins a la tercera posició amb un temps de 19,98”.

Aquesta medalla situa Álex Quiñónez dins de la història de l’atletisme del seu país, ja que és el primer atleta a aconseguir un metall en un mundial en aquesta modalitat.

En vol més

Així i tot, el blaugrana no estava del tot satisfet amb la seva actuació, ja que “crec que podíem lluitar per l’or, però estic content i crec que aquest resultat ens pot fer pensar en un metall olímpic”.

Cal recordar que el blaugrana ja va ser als Jocs de Londres del 2012 i que, després de deixar l’atletisme durant un temps, torna a pensar a formar part d’uns Jocs Olímpics.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut