Barça-Granollers: Es mantenen intractables (38-24)

Els de Xavi Pascual s’enduen el derbi en un bon partit dels blaugranes i sense concessions

Bon triomf  en el derbi contra el Granollers (38-24). El Barça d’handbol s’ha imposat de forma clara en un partit en què els blaugranes han anat de menys a més, imposant la superioritat física i el major encert a la segona meitat. Per la seva part, Aitor Ariño ha superat els 600 gols a la Lliga Asobal

Bon inici del Barça en atac, que ha servit als homes de Xavi Pascual per situar-se per davant amb les primeres diferències mínimes (5-2, min 5). Amb el pas dels minuts els culers s’han topat amb un Granollers més encertat defensivament i, sobretot, sota pals. D’aquesta manera el duel s’ha igualat amb el 9-9 al minut 15 de la primera meitat.

Bons minuts culers

Una igualtat que ha trencat el Barça d’handbol amb un parcial de 3-0 aprofitant les pèrdues de pilota visitants i trobant bones opcions ofensives. Els culers han anat ampliant les diferències tot i topar amb la bona actuació del porter del Granollers Guàrdia sota pals. D’aquesta manera els barcelonistes han marxat al descans amb un avantatge de sis gols a favor (18-12).

Sentencien el triomf

Els blaugranes han completat un gran inici de la segona meitat i ha imposat el seu físic i ritme de joc. Els de Xavi Pascual han completat uns grans primers 10 minuts de la represa i han situat el 24-13 (min 39), amb un parcial de 5-0. A més, Kevin Möller s’ha mostrat molt segur sota pals, evitant qualsevol opció de remuntada visitant. Un duel en què el blaugrana Aitor Ariño ha superat els 600 gols a la Lliga Asobal i que els culers s’han acabat enduent per 38-24.

Fitxa del partit:

Barça, 38
Granollers, 24

Barça: Möller (1), N’Guessan (5), Petrus (1), Fabregas (2), Gómez (7), Alex (2) i Dika Mem (3)–set inicial-, Cindric (2), Sorhaindo (2), Andersson (-), Tomás (3), Palmarsson (4), Dolenec (1), Ariño (3) i Serdio (2).

Granollers: Guàrdia (-), Lancina (1), Marquez (1), A. Figueras (6), Martínez (2), Gassama (4) i Tarrafeta (2) –set inicial-, Perez (2), Garcia (-), Valera (1), Sasatre (2), Dos Santos (2), Popovic (2), Franco (1) i Bonanno (-).

Parcials: 5-2, 7-6, 9-9, 11-9, 14-11, 18-12 (descans), 21-13, 26-14, 31-18, 32-19, 36-21, 38, 24.

Àrbitres: García Serradilla i Marín Lorente.