El FC Minsk, el rival de vuitens a la Lliga de Campions

El FC Minsk, el rival de vuitens a la Lliga de Campions

L’anada es disputarà a l’Estadi Johan Cruyff el 16/17 d’octubre i la tornada, dues setmanes després, a Bielorússia

El FC Minsk serà el rival del Barça Femení als vuitens de final de la Lliga de Campions Femení. Així ho ha deparat el sorteig d’aquest dilluns al migdia a Nyon, en el que el conjunt culer partia en el bombo dels caps de sèrie. L’anada es disputarà el 16 o el 17 d’octubre a l’Estadi Johan Cruyff i la tornada, el 30 o 31 d’octubre, a la capital bielorussa.

D’aquesta manera, es reedita l’eliminatòria dels setzens de la temporada 2016/17. Llavors, el Barça es va imposar per 0-3 a l’anada i per 2-1, a la tornada, al Miniestadi. En aquesta ocasió, si les de Lluís Cortés s’han classificat eliminant el Juventus per un global de 4-1, el Minsk ho ha fet deixant enrere el Zuric (4-1).

La resta d’eliminatòries:

Glasgow City – Brondby
BIIK Kazygurt – Bayern Munic
Olympique Lió – Fortuna Hjörring
París Saint-Germain – Breidablik
Wolfsburg – Twente
Slavia Praga – Arsenal
Manchester City – Atlètic de Madrid

Les declaracions de Lluís Cortés

“Fa tres temporades ja va coincidir aquesta eliminatòria, en primera fase, i recordem que allà sí que vam poder guanyar per 0-3, però a casa el Minsk va començar guanyant per 0-1 i finalment es va poder remuntar. També hem de recordar que en l’anterior ronda va guanyar el Zuric tant a l’anada com a la tornada i ens esperem que serà segur una eliminatòria difícil”.

“Haurem d’agafar els partits amb el Zuric de referència. Creiem que trobarem un rival ben ordenat i buscant transicions ràpides cap a la seva davantera de referència”.

“L’any passat, tant contra el Glasgow com amb l’LSK, vam jugar l’anada a casa i crec que hem de sortir al primer partit a intentar treure el partit amb la major solvència possible per anar a Minsk amb avantatge”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut