Barça – Fraikin Granollers: És temps de derbi al Palau

Barça – Fraikin Granollers: És temps de derbi al Palau

Els blaugranes reben al conjunt vallesà aquest dimarts (21:00h, Esport3) amb l’objectiu de mantenir la imbatibilitat a la Lliga Asobal després d’una nova exhibició a Europa

Aquest dimarts, a les 21:00 hores, arriba el derbi català d’handbol al Palau Blaugrana. El Barça i el Fraikin Granollers s’enfronten en la 5a jornada de la Lliga Asobal en dinàmiques oposades però amb un mateix objectiu: sumar els dos punts en joc. Els culers arriben al derbi després d’una nova exhibició a la Lliga de Campions, amb el triomf (19-36) a domicili contra el PPD Zagreb. Els vallesans, per la seva banda, van perdre l’últim partit a casa contra l’Ademar León (32-33). En aquest duel, el Barça vol mantenir la condició d'imbatut a la Lliga Asobal després de quatre jornades disputades, i els visitants voldran sumar per apropar-se a la zona alta.

Els blaugranes han completat aquest dilluns l’únic entrenament previ al derbi, i en acabar la sessió Víctor Tomàs ha atès els mitjans sobre la pista. El capità blaugrana, tot un expert en derbis, ha recordat que “sempre tenen rivalitat i pressió afegida”, i ha reconegut que “el Granollers segurament no està en el seu millor moment”. Tot i així, ha advertit: “Sempre quan venen al Palau hem d’estar ben atents per no tenir cap sorpresa desagradable”. En aquesta línia, ha afegit: “Quan juguen contra nosaltres i tenen aquesta sensació que no tenen res a perdre és quan millor juguen; és quan se senten millor jugant contra el Barça”.

No serà el primer derbi de la temporada, ja que cal recordar que Barça i Granollers ja van disputar la final de la Supercopa de Catalunya, amb resultat final de 43-24 per als blaugranes. Per a Víctor Tomàs, però, no tindrà res a veure: “Era un partit de pretemporada i en aquell moment agafava als dos equips en fase de preparació. Ells han perdut a l’Antonio García i han incorporat a Drasko Nenadic, veurem com canvien les coses”.

Xavi Pascual torna a disposar de la plantilla al complet, a excepció del lesionat Casper Mortensen, després que Luka Cindric s’hagi recuperat del procés víric que el va deixar fora del partit contra el PPD Zagreb. El tècnic blaugrana, doncs, haurà d’escollir poc abans del partits els 16 jugadors per a la convocatòria.

Altres declaracions de Víctor Tomàs:

“El Granollers ha estat fent grans temporades últimament, i aquesta temporada és molt llarga. Estan notant la duresa de la Lliga Asobal entre tots els equips”.

“Portem dos partits i mig bons, després de la primera part de Szeged. Estem molt contents d’aquest dos últims partits de Champions”.

“Em sento molt bé, m’ho estic passant de conya i gaudint de cada dia”.

“Si som l’equip que volem ser, sent agressius en defensa, portant un ritme alt de partit i corrent, som molt difícils de batre; si no ho som, ens convertim en un equip a qui es pot guanyar”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut