El rei del gol passa examen a Tudela

El rei del gol passa examen a Tudela

El Barça, que manté una mitjana ofensiva de 5,6 gols per partit, buscarà la quarta victòria consecutiva a la pista d’un Ribera Navarra tocat per les lesions (dimarts, 20:30h)

El Barça afronta un nou desplaçament aquest dimarts a Tudela per enfrontar-se a l’Aspil Jumpers Ribera Navarra (20:30h). És un partit avançat de la cinquena jornada per la disputa, la setmana que ve, de la Main Round de la Champions. Serà el quart partit del Barça a la lliga i el tercer fora de casa. Arthur i el jugador del filial Alejandro Cerón entren a la convocatòria substituint al sancionat Boyis i a Jesús Aicardo, baixa d'última hora per molèsties al genoll dret. I el rival, que només ha sumat un punt en tres jornades, té les baixes de Sergio González i Ferran Plana.

Fins ara, els de Plaza compten els partits per victòries gràcies, sobretot, al bon rendiment ofensiu de l’equip. El Barça manté una mitjana golejadora de 5,6 gols per partit en els tres primers compromisos de lliga, més del doble que els seus perseguidors.

17 gols a favor en en 3 partits

Els números del Barça en atac són brutals. 7 gols a Cartagena, 4 al Palau contra el Fútbol Emotion Zaragoza, i 6 gols més a Ferrol. En total, 17 gols en 3 partits. Més del doble que Inter i Xota (empatats amb 8 gols a favor en 3 partits), i també una mitjana molt superior a la de ElPozo (6 gols marcats en 3 partits).

També cal destacar que fins a 8 jugadors diferents de l’equip han marcat gol. Els màxims golejadors de l’equip, i pitxitxis del campionat, són Adolfo i Ferrao, amb cinc gols cadascun. Marcenio ha fet dos gols i també han marcat un gol Roger, Joselito, Aicardo, Daniel i Dyego.

Marge de millora en defensa

En contra, el Barça ha encaixat 8 gols en 3 partits i té una mitjana de 2,6 gols encaixats per partit.  En aquest apartat, els rivals directes tenen millors números: Inter (3 gols encaixats en 3 partits); Xota (2 gols encaixats en 3 partits) i ElPozo (4 gols encaixats en 3 partits).

Declaracions de Plaza i Roger

“Jugar a Tudela sempre és complicat, és un equip que proposa un joc alegre i vistós i és una afició que pressiona molt. Hem d’estar molt concentrats i hem de millorar sobretot en un aspecte: hem d’aprendre a matar els partits i no fer concessions defensives”, ha dit el tècnic Andreu Plaza.

“Per a ells és un partit important per sortir de la cua de la classificació. Arrosseguen baixes importants i han tingut un calendari molt complicat fins ara però no ens refiem perquè sabem que són un equip amb molt potencial”, diu Roger, exjugador d’Aspil i que guarda molt bon record de la seva etapa de tres anys a Tudela.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut