Artur Bossy s’imposa a la cursa de la Mercè

El blaugrana es va pujar al primer graó del podi després d’un ajustat final amb l’atleta marroquí El Bannouri

L’atleta del Barça Artur Bossy es va imposar, aquest cap de setmana, en una de les clàssiques del calendari de curses de Catalunya: la Cursa de la Mercè.

El blaugrana va haver d’esprémer-se al màxim per pujar al primer graó del podi, ja que la prova va estar molt disputada entre ell i dos atletes més: Mourad El Bannouri (guanyador de les dues últimes edicions) i Dimitris Serjogins.

Bossy, campió d’Espanya dels 3.000 metres en pista coberta, va començar a tirar amb força per trencar la cursa. Només Bannouri va poder aguantar el ritme del barceloní, que va acabar imposant-se amb un temps de 30:10, vuit segons més ràpid que Bannouri.

Primera victòria per a Bossy

Aquesta ha estat la primera ocasió en què Bossy s’ha emportat aquesta cursa. Cal recordar que a finals de l’any passat, el 31 de desembre, el blaugrana ja es va proclamar guanyador de la Cursa dels Nassos de Barcelona.