Local

Adrián Ben, a la final dels 800 metres del mundial

És el segon espanyol de la història en aconseguir-ho

En una cursa més ràpida que un llamp ha aparegut el jove de 21 anys, i atleta del Barça, Adrián Ben. Després que a la primera ronda el gallec mostrés tot el seu caràcter situant-se en primera posició durant bona part dels 800 metres de l’estadi Khalifa, avui el blaugrana ha optat per reservar-se fins al tram final de la semifinal.

El grup de la primera sèrie, completament fraccionat, ha vist com tres atletes han començant a augmentar el ritme. A falta de poc menys de 200 metres, Ben ha començat a reaccionar per acabar sent quart amb un temps d’1:44:97”.

Pendent de les altres sèries

Sent tercer, el gallec estava a la final sempre i quant la resta de tercers classificats no milloressin el seu registre. En la segon mànega, el segon atleta -i per tant classificat per llocs- ja havia superat el minut i quaranta cinc segons, el que deixava a Ben a només una cursa de la final.

En la tercera sèrie, la marca de Ben tampoc ha estat millorada pel tercer classificat -que precisament ha estat el també blaugrana Álvaro de Arriba que ha fregat la segona posició-, el que situava de forma oficial al blaugrana a la final del mundial.

El segon espanyol en la història

Ara Ben disputarà la final el pròxim dimarts a les 21h. Serà el segon espanyol en tota la història en córrer la final d’aquesta prova, l’últim va ser ara fa 28 anys.

Més notícies aquí