Adrián Ben, a la final dels 800 metres del mundial

Adrián Ben, a la final dels 800 metres del mundial

És el segon espanyol de la història en aconseguir-ho

En una cursa més ràpida que un llamp ha aparegut el jove de 21 anys, i atleta del Barça, Adrián Ben. Després que a la primera ronda el gallec mostrés tot el seu caràcter situant-se en primera posició durant bona part dels 800 metres de l’estadi Khalifa, avui el blaugrana ha optat per reservar-se fins al tram final de la semifinal.

El grup de la primera sèrie, completament fraccionat, ha vist com tres atletes han començant a augmentar el ritme. A falta de poc menys de 200 metres, Ben ha començat a reaccionar per acabar sent quart amb un temps d’1:44:97”.

Pendent de les altres sèries

Sent tercer, el gallec estava a la final sempre i quant la resta de tercers classificats no milloressin el seu registre. En la segon mànega, el segon atleta -i per tant classificat per llocs- ja havia superat el minut i quaranta cinc segons, el que deixava a Ben a només una cursa de la final.

En la tercera sèrie, la marca de Ben tampoc ha estat millorada pel tercer classificat -que precisament ha estat el també blaugrana Álvaro de Arriba que ha fregat la segona posició-, el que situava de forma oficial al blaugrana a la final del mundial.

El segon espanyol en la història

Ara Ben disputarà la final el pròxim dimarts a les 21h. Serà el segon espanyol en tota la història en córrer la final d’aquesta prova, l’últim va ser ara fa 28 anys.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut