Local

El Palau recorda Chicho Sibilio

Abans del Barça – Baskonia, s’ha dut a terme un acte de reconeixement a l’històric exjugador blaugrana, que va morir el 10 d’agost passat a l’edat de 60 anys

Tarda de reconeixements i records al Palau Blaugrana. I és que, abans del Barça – Baskonia que ha donat el tret de sortida a la Lliga ACB a casa, en la segona jornada, el parquet del Palau ha estat testimoni d’un homenatge molt especial.

La figura de Chicho Sibilio ha estat la protagonista, en un acte de reconeixement a la figura de l’històric exjugador blaugrana que va morir el 10 d’agost passat a l’edat de 60 anys. Sibilio va ser una llegenda del Barça durant els anys 80, en què es va estar 13 temporades. Posteriorment, va jugar al Baskonia.

És per això que aquest partit ha estat el perfecte per a l’homenatge, que també ha comptat amb la participació del públic del Palau: tifos, pancartes i aplaudiments per a un jugador molt estimat, que deixa un record inesborrable.

Sobre el parquet, el seu fill Cristian, la seva filla Aroa i el seu net Joel han rebut obsequis per part del directiu responsable de la secció, Joan Bladé. També s’han volgut sumar a l’homenatge Félix Fernández, en representació del Baskonia, i Pedro Ansa, de l’Associació de veterans del bàsquet blaugrana.

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, tampoc no s’ha volgut perdre l’acte i ha estat present a la llotja del Palau per participar en l’homenatge i per veure, posteriorment, el Barça – Baskonia.

Més notícies aquí