Sevilla – Barça (prèvia): Amb l’alerta activada

Sevilla – Barça (prèvia): Amb l’alerta activada

12.00h, Barça TV i streaming fcbarcelona.cat: El conjunt blaugrana busca mantenir el liderat i les bones sensacions per acabar un dur setembre, davant d’un rival complicat

L’exigent setembre del Barça Femení –amb 6 partits en 22 dies- culminarà aquest diumenge al camp d’un complicat Sevilla. I és que l’equip és on volia ser: Líder a la Lliga amb 7 punts de 9 i classificat per a vuitens de la Lliga de Campions en desfer-se amb autoritat del Juventus. Amb partits inoblidables com el 6-1 a l’Atlètic de Madrid de la jornada anterior, però també amb el toc d’atenció previ a Vallecas (1-1). Aquell empat manté l’alerta activada.

El conjunt blaugrana ha viatjat a la capital andalusa aquest dissabte amb 18 futbolistes: Paños, María León, Melanie, J. Hermoso, Marta Torrejón, Mariona, Hamraoui, Alexia, Patri, Aitana, Leila, Graham, A. Pereira, Candela, Oshoala, Armengol, Gemma i Codina. Divendres coneixia la baixa de Van der Gragt, que, amb una lesió al menisc del genoll dret, s’uneix a les de Losada, Tajonar, Falcón i Martens. També Pina es quedava a casa, amb molèsties a la cama dreta.

Les frases de Lluís Cortés

“L’equip està bé, les sensacions estan sent bones, amb entrenaments exigents. La lesió de Van de Gragt la podem atribuir a la mala sort i és una llàstima, perquè estava en un gran moment, competint i entrenant molt bé. Havíem trobat l’Stef que volíem aquí”.

“El Sevilla serà un rival difícil de vèncer. És un equip treballat, que segur que estarà organitzat defensivament i que esperarà els moments per fer-nos mal en transició”.

Les frases d’Andrea Pereira

“Ha estat un mes molt llarg, amb molts partits, però crec que la classificació va molt bé i hem aconseguit el passi a vuitens. Estem contentes”.

“Cristian Toro posa molta intensitat a tots els equips que entrena i els hi treu un gran rendiment. Si li sumes que juguen contra el Barça, ens trobarem un Sevilla dur i lluitador”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut