Juvenil A - Lleida: Recital per delectar l’espectador (5-0)

Juvenil A - Lleida: Recital per delectar l’espectador (5-0)

El joc ofensiu dels de Víctor Valdés impera en el partit de la jornada 4 de la Divisió d’Honor

Triomf total (5-0). El Juvenil A no ha deixat opció al Lleida en un matx que ha dominat de principi a fi. Amb un joc de possessió i precisió i unes dianes esplèndides s’ha endut la victòria en aquesta jornada 4 de la Divisió d’Honor. Així doncs, els culers sumen el desè punt d’aquesta competició. Nils Mortimer (2), Peke, Nico i Jaume Jardí han estat els autors de les dianes barcelonistes.

Gol olímpic per iniciar la golejada

Diana estratosfèrica per obrir el marcador. Nils Mortimer ha plantat la pilota al córner dret. Ha carregat la cama esquerra. L’esfèrica s’ha enlairat amb potència i col·locació cap a la porteria del Lleida. L’aterratge s’ha produït a l’interior de la xarxa, previ impacte al pal esquerre de la porteria lleidatana (1-0, min 13).
 
Aquest gol olímpic ha certificat el domini dels blaugranes. El control absolut de la possessió també ha desembocat en les ocasions, que s’han succeït amb el pas dels minuts. Peke, amb un xut al pal i un altre desviat, ha invocat el gol. Una festivitat que ha arribat de les mateixes botes del 9 culer per ampliar l’avantatge. Un marge que ha crescut ràpidament amb la segona diana de Nils Mortimer, aquesta vegada des del punt de penal (3-0, min 34).  
 
Tres gols en la primera meitat. Tres dianes en la mateixa porteria de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Uns tres pals observats per un espectador de luxe. Un futbolista del Juvenil A que aquest curs trenca rècords rere rècords al primer equip, Ansu Fati.

Segueix la superioritat culer

El monòleg barcelonista ha persistit en els següents 45 minuts. Així doncs, el guió del partit no ha patit canvis i els de Víctor Valdés han augmentat la golejada gràcies al moviment de pilota d’un costat a l’altre. Precisament en una jugada de tiralínies ha pujat el quart gol a l’electrònic, obra de Nico. Aquest context de submissió ha suposat la cinquena diana, de bella factura, de les botes de Jaume Jardí.
 
El recital coral ofensiu dels de Víctor Valdés ha fet intervenir poc al porter Arnau Tenas. Ara bé, quan l’1 barcelonista ha rebut les escasses escomeses del Lleida -només tres al llarg de tot el matx- s'ha estirat a la perfecció. I és que el Juvenil A blaugrana no solament ha acaparat la pilota, el joc i l’electrònic, sinó que ha delectat els espectadors de la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb un matx superb. Victòria total. Ara, el dimecres 2 d’octubre és el torn de la Youth League davant l’Inter.

Fitxa del partit

Juvenil A, 5
Lleida, 0
 
Juvenil A: Arnau Tenas, Adrià, Igor, José Martínez (Cantón, min 60), Mika, Álvaro Sanz (Iliaix, min 60), Nils (Soldevila, min 68), Álex Rico, Peke, Nico (Solà, min 74) i Jaume Jardí.
Lleida: Alcalá, Bernat, Reluy, Ferrer, Cuellar, Figueres (Valls, min 46), Coit (Marc González, min 46), Cosialls, Armero, Acosta (Moragas, min 62) i Català (Siribe, min 62).
 
Gols: 1-0, Nils Mortimer (min 13); 2-0, Peke (min 30); 3-0, Nils Mortimer (min 33); 4-0, Nico (min 59); 5-0, Jaume Jardí (min 72).
 
Àrbitre: Alins Rodriguez. Ha amonestat amb targeta groga el visitant Acosta (min 53) i amb targeta vermella el visitant Oriol Valls (min 64).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut